Nordiska nationalrätter
en inspirerande resa i de Nordiska ländernas kulinariska historie
Boka har oppskrifter på retter fra forskjellige regioner i Finland, Sverige, Danmark, Island og Færøyene. Hver regions kultur, historie og mattradisjoner blir presentert, og kokker fra de forskjellige landene presenterer sine favorittretter og landets tradisjonelle og mest populære retter. Les mer
349,-
Innbundet
Utsolgt
Boka har oppskrifter på retter fra forskjellige regioner i Finland, Sverige, Danmark, Island og Færøyene. Hver regions kultur, historie og mattradisjoner blir presentert, og kokker fra de forskjellige landene presenterer sine favorittretter og landets tradisjonelle og mest populære retter. Har register.
Detaljer
- Forlag
- Norsk fakta forlag
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Svensk
- Sider
- 504
- ISBN
- 9788278880630
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2015
- Format
- 29 x 22 cm
- Serie
-
Nasjonalretter