– Trenger vi egentlig så vanvittig mange bøker med oppskrifter med norsk tradisjonsmat? Vi har blant annet Ingrid Espelid Hovig, som med sine bøker har gitt oss all den kunnskap og oppskrifter fra det norske kjøkken vi trenger. Når Lars Barmen forsøker seg på det samme, blir ikke resultatet mer enn greit nok, da boken mangler kreativitet, oppfinnsomhet og piffen den trenger for å bli det helt store kjøpet! Boken inneholder absolutt alle oppskrifter man trenger for å tilberede norske måltider, blant annet kjøttkaker, vafler, torsk og fiskesuppe. Likevel, boken blir ærlig talt litt kjedelig og forutsigbar, og mangler i det hele tatt det lille ekstra som kunne gjort dette til en svært god bok! Likevel, prisen er svært god med tanke på at man får et lite leksikon over norsk mat, så det er heller ikke det dårligste kjøpet man kan gjøre:)
Norsk mat
Boka har oppskrifter på tradisjonell norsk mat, både fisk, kjøtt, grønnsaker, desserter, kaker, sylting og hermetisering. Her er tradisjonsrike norske retter til både hverdags og fest, bl.a. fiskegrateng, fiskesuppe, kjøttkaker, kalvefrikassé, kålrulletter, agurksalat, ertestuing, eplekake, riskrem og forskjellige sorter syltetøy. Les mer
229,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Logg inn for å se din bonus
Boka har oppskrifter på tradisjonell norsk mat, både fisk, kjøtt, grønnsaker, desserter, kaker, sylting og hermetisering. Her er tradisjonsrike norske retter til både hverdags og fest, bl.a. fiskegrateng, fiskesuppe, kjøttkaker, kalvefrikassé, kålrulletter, agurksalat, ertestuing, eplekake, riskrem og forskjellige sorter syltetøy. Har register.
Detaljer
- Forlag
- Kagge
- Innbinding
- Paperback
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 160
- ISBN
- 9788248905578
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2005
- Format
- 24 x 17 cm
Medlemmers vurdering
Skriv en vurdering
T