Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Norsk mat med Andreas Viestad

"Nå har Andreas Viestad gjort sitt for at oppskriftene ikke skal dø ut. Han skriver at norsk mat har sin styrke i unike ingredienser - som lammekjøttet, fisken, viltet, bærene, rotfruktene. Den samme tankegangen gjelder i Frankrike og Italia, land vi alltid har sett opp til. Norsk og skandinavisk mat er virkelig på vei opp der ute på kontinentet, takket være dyktige kokker og flotte, norske kokebøker som blir oversatt."

Hanne Buxrud, VG

En kjærlighetserklæring til norsk mat og norske råvarer!

Lag de gode, norske klassikerne på en enkel måte og med ny vri. Med Norsk mat slår Andreas Viestad et slag for våre folkekjære favorittretter og mattradisjoner. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En kjærlighetserklæring til norsk mat og norske råvarer!

Lag de gode, norske klassikerne på en enkel måte og med ny vri. Med Norsk mat slår Andreas Viestad et slag for våre folkekjære favorittretter og mattradisjoner.

Her finner du mer enn 100 oppskrifter på de viktigste rettene for hverdag og fest: Kokt laks med agurksalat og pepperrotrømme, men også bakt laks med ingefær og soyasaus. Den klassiske fårikålen står side om side med honningglasert lammelår. Du får oppskrift på den beste bacalaoen, rypebryst, finnbiff og reinsdyrcarpaccio, hjemmelaget krokanis og akevittsorbet. Trå til med lapskaus, seibiff med løk, medisterkaker, ertesuppe og rødspette med remulade til hverdagsmiddagen.

Andreas Viestad er forfatter av flere prisbelønte kokebøker, har egen matspalte i Dagbladet Magasinet og er faglig leder for matkultursenteret Geitmyra gård i Oslo.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
256
ISBN
9788202533526
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
25 x 18 cm

Anmeldelser

"Nå har Andreas Viestad gjort sitt for at oppskriftene ikke skal dø ut. Han skriver at norsk mat har sin styrke i unike ingredienser - som lammekjøttet, fisken, viltet, bærene, rotfruktene. Den samme tankegangen gjelder i Frankrike og Italia, land vi alltid har sett opp til. Norsk og skandinavisk mat er virkelig på vei opp der ute på kontinentet, takket være dyktige kokker og flotte, norske kokebøker som blir oversatt."

Hanne Buxrud, VG

"Viestad på sitt mest ujålete; norsk på norsk. Hvis du ikke har fått mormor-oppskrifter overlevert, eller mangler norsk basiskokebok, vil du ha glede av denne praktikeren. Verdt å lese: Smittende formidling er ett av skribent Viestads fortrinn! Verdt å bruke: Fra sodd til lammeskank og fiskekaker og tilbake."

Borghild Fiskå, Stavanger Aftenblad

"Norsk mat er en bok som klarer å vise klassiske retter presist og instruktivt for både nye og gamle kokker, samtidig som den eksperimenter med norske, nære råvarer, med morsomme, interessante og meget gode innovasjoner. Den er både enkel og avansert. Uten å være ovenifra og ned, uten å være redd for det nye, uten å tro at en rett er et fastlagt system, men snarere vise prinsipielle poeng koblet til variasjon."

Runar Døving, Morgenbladet

"Denne er bra! Nyttig og rett på sak, uten jålete design."

Aftenposten

"Andreas Viestads nye kokebok Norsk mat med Andreas Viestad er en kjærlighetserklæring til norsk mat og norske råvarer! Her presenteres de gode, norske klassikerne på en enkel og moderne måte. Viestad inviterer deg til å lage tradisjonsrike favorittretter og utvikler våre mattradisjoner, slik at de kan leve videre i mange år"

Appetitt

Medlemmers vurdering

j
joanne – 27.08.2010

– Jeg ble superglad da jeg fikk denne kokeboken til jul for noen år tilbake, da jeg har vært en tilhenger av Andreas Viestads kokekunst i lange tider, og har satt pris på hans tidligere bøker og ikke minst opptredener på fjernsyn! Viestad er en ung mann med god peiling på hvordan man lager god og skikkelig mat, hans kunnskap er vid og variert, noe man forstår ut fra å lese hans bøker! Denne gang har han fokusert på norsk mat, og han gir oss innsikt og innblikk i norske retter og norske råvarer, og levner egentlig ingen tvil om at norsk mat er den beste man kan tenke seg! Min favoritt fra denne boken er en oppskrift på hjemmelaget krokanis, den er virkelig fantastisk! Men her vil du finne oppskrifter som innebærer kjøtt, fisk, vilt, grønnsaker, frukt og bær og alle råvarer i boken, og Viestad viser deg hvordan du blander matglede og ingredienser, til et resultat som alltid ender opp veldig fristende! Blant annet har bokens finnbiff blitt et fast innslag i mitt repertoar, her er det mye spennende å prøve! Enkle og fornuftige oppskrifter, fantastiske retter! Man kan ikke be om mer!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norsk mat med Andreas Viestad:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kina

Sun Heidi Sæbø
Innbundet 
363,- 399,-

Sulten

Jan Ivar Nykvist
Innbundet 
299,- 549,-
 

Nomino

Gøril Grov Sørdal
Innbundet 
363,- 399,-

Bergen

Stig Holmås
Innbundet 
181,- 199,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv