– Bra beskrivelser på begge produktene, skal teste dette til sommeren i vår ovnspizza. Ser spennende ut
Pasta og pizza
«Denne kokeboka er både grundig og lekker. (...) Christian Brun tar minst like deilige bilder av italiensk folkeliv som av maten, og Tjersland setter et umiskjennelig kokkepreg på boka.»
Oppland Arbeiderblad
Norges beste italienske kokk, Dag Tjersland, elsker å krysse grenser. Både de som deler Norge fra Italia, og de som skiller norsk matkultur og norske råvarer fra Italias. I denne boken presenterer han alle de klassiske italienske pastarettene og pizzaene, men også spennende nyskapninger hvor norske råvarer kombineres med italienske. Les mer
399,- Spar: 36,-
Logg inn for å se din bonus
Detaljer
- Forlag
- Font
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 249
- ISBN
- 9788281693487
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2015
- Format
- 29 x 20 cm
- Nr
- 8078726
Anmeldelser
«Denne kokeboka er både grundig og lekker. (...) Christian Brun tar minst like deilige bilder av italiensk folkeliv som av maten, og Tjersland setter et umiskjennelig kokkepreg på boka.»
Oppland Arbeiderblad
«Italiensk mat på sitt beste ... inspirerende å få denne vennlige og kompetente påminnelsen om hvor mange ulike pasta- og pizzavarianter man egentlig kan slå seg løs med. Tjersland tar utgangspunkt i det helt enkle: En god, hjemmelaget pastadeig. Så viser han oss hvordan vi kan trylle fram velsmakende måltider med et minimum av ingredienser ... Oppskriftene ledsages av like fristende bilder, både av mat og av klassiske italienske miljøer, slik at det også rykker litt i reisefoten.»
Kine Hult, Stavanger Aftenblad
«Pasta og pizza er et must for alle Italia-frelste!»
Tara
«En overskuddsbok om italiensk matkultur.»
Dagbladet