Min side Kundeservice Bli medlem

Reisene som endret våre matvaner

Hvor ofte lurer du på hvor de ulike matvarene du legger i handlekurven din, kommer fra? En stor del av de matvarene vi spiser, har sin opprinnelse et helt annet sted i verden. Men hvordan har de funnet veien til oss, og hvilken spennende reise har de gjort?
Både vikinger og korsfarere har bidratt til import av mat til vårt land. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Hvor ofte lurer du på hvor de ulike matvarene du legger i handlekurven din, kommer fra? En stor del av de matvarene vi spiser, har sin opprinnelse et helt annet sted i verden. Men hvordan har de funnet veien til oss, og hvilken spennende reise har de gjort?
Både vikinger og korsfarere har bidratt til import av mat til vårt land. Men de aller fleste av de matvarene som havner på våre tallerkener, har nok hatt en betydelig lengre, mer utfordrende og kompleks reise, og det er nettopp denne reisen boken inviterer deg med på.
Boken er krydret med anekdoter og fargerike historier. Den kulinariske opplevelsen er ivaretatt gjennom utvalgte oppskrifter som setter hver enkelt råvare i sentrum.
Wenche Frølich er professor i mat- og ernæringsvitenskap. Hun er utdannet biokjemiker fra Universitetet i Oslo og innen matvarekjemi fra Lunds universitet i Sverige. Hun har skrevet flere bøker om mat og helse, spesielt om korn, mel og brød.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
253
ISBN
9788245038071
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Reisene som endret våre matvaner
Format
22 x 15 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Reisene som endret våre matvaner:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Toscana

Anders Hornslien
Paperback 
363,- 399,-
 

Sicilia

Yngve Kvistad
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv