– En fellesnevner for italiensk mat er ofte at den bruker lang til i tilberedningsfasen, noe ikka alle av oss har tid og tålmodighet til i en stressende hverdag. Med det sagt, italiensk mat er også noe av det mest spennende, smakfulle, sunne, fargerike og næringsrike man kan spise, så derfor er dette en bok for oss alle! "River Cafe Cookbook" er en moderne kokebok, med stilig design, vakre bilder og oppskrifter som kan få hungeren til å rive i både mage og sinn! Italiensk mat er mer enn pasta og pizza, selv om de to selvsagt er en viktig og ikke minst smaksrik del av den italienske matkultur! Denne boken har løsninger, tips og forslag til hvordan man kan lage raske og gode retter, og jeg kan mer enn enkelt anbefale den til deg!
River Cafe Cook Book Easy
«With recipes so straightforward that even village idiots will have no problem rustling up a whole roast monkfish, spiced pigeon and polenta crumble, this is cooking made visually spectacular, astonishingly tasty and, it must be said, incredibly easy»
GQ
Paperback edition of the pioneering and highly successful River Cafe Cook Book Easy Les mer
Logg inn for å se din bonus
Medlemsvurdering:
En fellesnevner for italiensk mat er ofte at den bruker lang til i tilberedningsfasen, noe ikka alle av oss har tid og tålmodighet til i en stressende hverdag. Med det sagt, italiensk mat er også noe av det mest spennende, smakfulle, sunne, fargerike og næringsrike man kan spise, så derfor er dette en bok for oss alle! "River Cafe Cookbook" er en moderne kokebok, med stilig design, vakre bilder og oppskrifter som kan få hungeren til å rive i både mage og sinn! Italiensk mat er mer enn pasta og pizza, selv om de to selvsagt er en viktig og ikke minst smaksrik del av den italienske matkultur! Denne boken har løsninger, tips og forslag til hvordan man kan lage raske og gode retter, og jeg kan mer enn enkelt anbefale den til deg!TJM
Detaljer
- Forlag
- Ebury Press
- Innbinding
- Paperback
- Språk
- Engelsk
- Sider
- 272
- ISBN
- 9780091925321
- Utgivelsesår
- 2008
- Format
- 25 x 19 cm
Anmeldelser
«With recipes so straightforward that even village idiots will have no problem rustling up a whole roast monkfish, spiced pigeon and polenta crumble, this is cooking made visually spectacular, astonishingly tasty and, it must be said, incredibly easy»
GQ
«River Cafe Cook Book defined a new era in the worship of food-as-lifestyle-accessory. That alone guarantees its place in history.»
Guardian
«Easy but not unsophisticated. Quick to make and utterly delicious.»
Sunday Telegraph
«recipes that are quick, simple but still glamorous and delicious...it is foolproof»
Daily Telegraph
«It's silver! It's easy! Are your kitchen shelves gastro-glam enough?»
Sunday Times Style
Medlemmers vurdering
Skriv en vurdering
– Bare tanken på den italienske landsbygda får meg til å ønske meg til det fantastisk vakre landet, verdenskjent for sin filosofi om livsnyting. Denne boken tar for seg kjente og kjære oppskrifter fra den italienske landsbygda, blant annet pasta tagliatelle og spaghetti carbonara, men ikke minst fylt til randen med oppskrifter på sauser, kjøtt og fisk, pizza, is og desserter, alt med en sjel skapt av italiensk mattradisjon. Denne boken er et funn av mange grunner, blant annet på grunn av en fin pris og ypperlig innhold! Mye av min favorittmat finnes i denne boka, da mat etter min mening skal være fylt med smak, duft, friskhet, farger og ekte, naturlige råvarer!