Smaken av Roma
nye trender & glemte oppskrifter fra Den evige stad
Dette er boken for alle som er glade i Roma. Følg journalist Katie Parla og fotograf Kristina Gill på deres spennende reise inn i Den evige stads kjøkkenkultur! Noen av Romas beste kokker, bakere og bartendere har delt sine hemmeligheter med dem. Les mer
363,-
399,- Spar: 36,-
Innbundet
Utsolgt
Dette er boken for alle som er glade i Roma. Følg journalist Katie Parla og fotograf Kristina Gill på deres spennende reise inn i Den evige stads kjøkkenkultur! Noen av Romas beste kokker, bakere og bartendere har delt sine hemmeligheter med dem. Boken er spekket med oppskrifter på klassikere som cacio e pepe og pollo alla romana. Men her finner du også moderne snacks og småretter i en voksende gatematkultur, i tillegg til nesten glemte oppskrifter. Alle er enkle å lage, og fulle av fristende og herlige smaker.
Dette er en reise- og kokebok i ett - som er illustrert med nydelige fotografier, reportasjetekster og adresseliste til Katie Parlas og Kristina Gills personlige favorittsteder.
Dette er en reise- og kokebok i ett - som er illustrert med nydelige fotografier, reportasjetekster og adresseliste til Katie Parlas og Kristina Gills personlige favorittsteder.
Detaljer
- Forlag
- Memo
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 254
- ISBN
- 9788293493013
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2016
- Originaltittel
- Tasting Rome : fresh flavors and forgotten recipes from an ancient city
- Format
- 25 x 18 cm