Sodd

i bøtter og spann

; Magnar Kirknes (Illustratør)

En kulturhistorisk matbok om Norges glemte nasjonalrett. Dette er noe langt mer enn regional mat fra Trøndelag. Soddtradisjoner finnes over hele landet.Sodd er Norges nasjonalrett. Vi har bare glemt det. Les mer
Vår pris
409,-
Spar
40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 20 bonuskroner!

Vår pris: 409,-
Spar: 40,-

Veil. pris: 449,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

  Kjøp NÅ - få 20 bonuskroner!

Om boka

En kulturhistorisk matbok om Norges glemte nasjonalrett. Dette er noe langt mer enn regional mat fra Trøndelag. Soddtradisjoner finnes over hele landet.Sodd er Norges nasjonalrett. Vi har bare glemt det. Sodd er faktisk beskrevet iHåkon den godes saga fra 1200-tallet. Trellen åt sodd, bonden åt sodd, kongenfikk det servert. Ja, i nyere tid har selv keisere kunnet nyte sodd. Men noe har skjedd på veien. Rustikk og folkelig fattigmannskost er nå blitt festmat og bryllupsmat.Yngve Kvistad (født 1964) er journalist og forfatter og mangeårig kulturmedarbeider og teaterkritiker i VG, der han i dag er kommentator i leder- og kommentaravdelingen. Kvistad har også jobbet som journalist i London ogNew York. Han har skrevet og redigert flere bøker; i 2014 utgav han Sicilia.En dannelsesreise.

Fakta