Taco som i Mexico
ekte tacos : alle oppskriftene du trenger
Malin Eriksson ; Åsa Dahlgren (Illustratør) ; Eirik Myhr (Oversetter)
Ekte smak av Mexico!
Ordentlige tacos, det vil si mexicanske tacos, er velkrydret fyll, spreke salsaer og kremete guacamoler servert i myke, varme tortillabrød - det vil si lettlaget plukkemat på sitt beste. Les mer
Ordentlige tacos, det vil si mexicanske tacos, er velkrydret fyll, spreke salsaer og kremete guacamoler servert i myke, varme tortillabrød - det vil si lettlaget plukkemat på sitt beste. Les mer
- Vår pris
- 318,-
- Spar
- 31,-
Veil. pris: 349,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager
Kjøp NÅ - få 16 bonuskroner!
Vår pris:
318,-
Spar:
31,-Veil. pris: 349,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager
Kjøp NÅ - få 16 bonuskroner!
Ekte smak av Mexico!
Ordentlige tacos, det vil si mexicanske tacos, er velkrydret fyll, spreke salsaer og kremete guacamoler servert i myke, varme tortillabrød - det vil si lettlaget plukkemat på sitt beste. Og her vil du finne alle tacooppskrifter du har behov for, til hverdagsmiddagen så vel som til fredagskosen. Er du ivrig etter å ordne alt til en virkelig fiesta med drinker, tilbehør og mengder av tacos? Med Taco som i Mexico går det lett som bare det!
Malin Eriksson bor i Göteborg, arbeider som såkalt "food concept explorer" og leter derfor hele tiden etter den beste maten med den beste smaksettingen. Hun har vært mange ganger i Mexico, og herfra har hun hentet inspirasjon til oppskriftene til denne boken.
Ordentlige tacos, det vil si mexicanske tacos, er velkrydret fyll, spreke salsaer og kremete guacamoler servert i myke, varme tortillabrød - det vil si lettlaget plukkemat på sitt beste. Og her vil du finne alle tacooppskrifter du har behov for, til hverdagsmiddagen så vel som til fredagskosen. Er du ivrig etter å ordne alt til en virkelig fiesta med drinker, tilbehør og mengder av tacos? Med Taco som i Mexico går det lett som bare det!
Malin Eriksson bor i Göteborg, arbeider som såkalt "food concept explorer" og leter derfor hele tiden etter den beste maten med den beste smaksettingen. Hun har vært mange ganger i Mexico, og herfra har hun hentet inspirasjon til oppskriftene til denne boken.