Til Tors gryte
høsting i det helgelandske matfatet
12 turer og 12 festmåltider. Helgeland er fullt av fantastiske råvarer . ren mat skapt av naturen selv. Helt fram til moderne tid var hverdagen her oppe preget av høsting . fra havet, skogen og fjellet. Les mer
409,-
449,- Spar: 40,-
Innbundet
Utsolgt
12 turer og 12 festmåltider. Helgeland er fullt av fantastiske råvarer . ren mat skapt av naturen selv. Helt fram til moderne tid var hverdagen her oppe preget av høsting . fra havet, skogen og fjellet. Denne høstingskulturen lever fortsatt i mange miljøer. Titusenvis av helgelendinger tar hvert år turen ut i naturen på jakt, fiske og sanking. I denne boka følger vi kokken Tor Kristiansen og lokalkjente høstere på jakt etter råvarer «Til Tors gryte - høsting i det helgelandske matfatet. Boka er produsert av Polarsirkelen friluftsråd.
Detaljer
- Forlag
- Vigmostad Bjørke
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 101
- ISBN
- 9788241908569
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2012
- Format
- 23 x 25 cm