Min side Kundeservice Bli medlem

Tradisjonsmat

Du glemmer det aldri: den utrolig gode kjøttsuppa du fikk hos bestemor, den duftende eplekaka hos tante. Dette er maten du vokste opp med, og som du har lyst til å lage igjen. Men hvordan gjøre det riktig? I denne boka vender Tom Victor Gausdal tilbake til sin egen barndom for å utforske den norske tradisjonsmaten: kjøttkakene, lapskausen, fiskegratengen, ertesuppa, småkakene, rømmegrøten og hvetekringla. Les mer

454,-

499,- Spar: 45,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Du glemmer det aldri: den utrolig gode kjøttsuppa du fikk hos bestemor, den duftende eplekaka hos tante. Dette er maten du vokste opp med, og som du har lyst til å lage igjen. Men hvordan gjøre det riktig? I denne boka vender Tom Victor Gausdal tilbake til sin egen barndom for å utforske den norske tradisjonsmaten: kjøttkakene, lapskausen, fiskegratengen, ertesuppa, småkakene, rømmegrøten og hvetekringla. Resultatet er en varm, levende og personlig kokebok - og en nyttig, allsidig og inspirerende grunnbok i det norske kjøkkenet, skrevet av Norges kanskje fremste kokebokforfatter i dag.

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
255
ISBN
9788232804306
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
27 x 20 cm
Nr
8192618

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tradisjonsmat:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Volga

Geir Pollen
Innbundet 
409,- 449,-
 

Pasta

Kristian Lambrechts
Innbundet 
500,- 549,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv