Tradisjonsmat
Du glemmer det aldri: den utrolig gode kjøttsuppa du fikk hos bestemor, den duftende eplekaka hos tante. Dette er maten du vokste opp med, og som du har lyst til å lage igjen. Men hvordan gjøre det riktig? I denne boka vender Tom Victor Gausdal tilbake til sin egen barndom for å utforske den norske tradisjonsmaten: kjøttkakene, lapskausen, fiskegratengen, ertesuppa, småkakene, rømmegrøten og hvetekringla. Les mer
499,- Spar: 45,-
Logg inn for å se din bonus
Detaljer
- Forlag
- Press
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 255
- ISBN
- 9788232804306
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2021
- Originaltittel
- Tradisjonsmat
- Format
- 27 x 20 cm
- Nr
- 8192618