Min side Kundeservice Bli medlem

Vélochef i Europa

80 lokale oppskrifter 17 episke turer

Vélochef er tilbake! I denne boken reiser Henrik Orre til fire kjente sykkeldestinasjoner, som også er kjent for sitt gode kjøkken. Med på reisen er fotograf Patrik Engström og sykkeljournalist Henrik Alpers. Les mer

399,-
Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Vélochef er tilbake! I denne boken reiser Henrik Orre til fire kjente sykkeldestinasjoner, som også er kjent for sitt gode kjøkken. Med på reisen er fotograf Patrik Engström og sykkeljournalist Henrik Alpers. På sin reise møter de veiene, landskapet, de lokale og ikke minst matkulturen. Både proffer, amatører og sykkelfans er med, og dette gjør boken like inspirerende for sykling som for å lage mat. Dette er en bok som inneholder reisefortellinger, rutebeskrivelser og kart, samt portretter av noen av de største navnene i sykkelsporten. Underveis vil du møte både Geraint Thomas, Christian Meier og Elena Cecchini.

Lokale råvarer basert på sesong har vært en inspirasjon til alle oppskriftene. Du finner typiske vårretter fra Mallorca og Girona, sommerretter fra Nice, og retter inspirert av det kalde høstmørket i Lombardia. Boken er full av oppskrifter både for deg som skal prestere på topp, og deg som bare vil ha noe godt til middag etter langturen. Det er kun brukt naturlige råvarer, og det hele er satt sammen på en ukomplisert måte. Helt i Vélochefs ånd.
God tur og happy cooking!

Henrik «Vélochef» Orre er kokk i det verdenskjente sykkellaget Team Sky. Han er også tidligere medlem av det norske kokkelandslaget.
I 2015 hadde Henrik stor suksess med sin første bok, «Vélochef - mat for trening og konkurranse».

Detaljer

Forlag
Landevei
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
287
ISBN
9788293090557
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Vèlochef in Europe
Format
25 x 20 cm
Serie
Vélochef

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vélochef i Europa:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Turboka

Anders Baumberger
Innbundet 
318,- 349,-
 

Dandy

Jan Guillou
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv