Verdens beste pizza

en reise i tykt og tynt : over 60 oppskrifter og utallige tips fra pizzaeliten i Italia og USA

; Tore Gjesteland ; Kenneth Hansen ; Mats Widén (Illustratør)

Dette er en annerledes bok om pizza. Her handler det om menneskene, stedene, personlighetene, stoltheten, lidenskapen, troen og særegenhetene vi møter blant verdens pizzaelite. Les mer
Vår pris
454,-
Spar
45,-

Veil. pris: 499,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 23 bonuskroner!

Vår pris: 454,-
Spar: 45,-

Veil. pris: 499,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

  Kjøp NÅ - få 23 bonuskroner!

Om boka

Craig Whitson, Tore Gjesteland, Mats Widén og Kenneth Hansen har reist til Italia og sine venner i pizzaens vugge, og til USA for å besøke noen av de mest lidenskapelige pizzapersonligheter i verden.

Boka handler om opplevelser og spennende møter. Den er full av tips og råd fra alle kanter av pizzaverdenen; de som produserer tomater, mel og oster, pizzabakere, journalister, bloggere, ledere i store pizzakjeder, historikere og andre som jobber bak kulissene, for å gi oss det som muligens er verdens mest populære matrett. Her er over 60 eksepsjonelt gode pizzaoppskrifter. Noen av oppskriftene er guttas egne, andre har de fått fra noen av verdens beste pizzaioloer.

 

Fakta