Meny

Dyreliv i havet

nordeuropeisk marin fauna

; Erling Svensen

Dyreliv i sjøen? Joda, vi har fisk, krabbe, blåskjell og diverse småtterier. Men, kan det være verdt ei hel bok? du trenger bare å bla i denne boka noen sekunder, og du vet svaret. dette er ei fantastisk bok om en fantastiske verden - en oppslagsbok du vil få bruk for resten av ditt liv. Les mer
Vår pris
398,-
Spar
80,-

Veil. pris: 478,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 20 bonuskroner!

Vår pris: 398,-
Spar: 80,-

Veil. pris: 478,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 20 bonuskroner!

Om boka

Presentert av Bente Einan Eriksen

Det er mye moro å finne under vannflata, men ikke lett å vite hva alt er. Den beste løsning da er å gå i bokhylla og finne fram oppslagsboka over alle oppslagsbøker, nemlig Dyreliv i havet. Boka gir deg bilder og tekst på arter fra primitive svamper og nesledyr til mer avanserte ryggstrengdyr, som for eksempel fisk. Bildene er fantastiske og tatt av den kjente undervannsfotografen Erling Svendsen. Her er kvalitet fra første til siste side, og boka er selvfølgelig deilig å bla i for alle oss som lar oss fascinere av naturens mirakler.

Imponerende samling dyr
Dyreliv i havet er blitt til over mange år, og har vært utgitt tidligere. Denne nye utgaven er ytterligere revidert, og flere arter og bilder har kommet til. Når du har boka i hånden, skjønner du hvilket praktverk av en bok dette er, og at du garantert kommer til å få bruk for den! Norge er tross alt et kystland.

Boka er inndelt etter de ulike gruppene av dyr, i systematisk rekkefølge med de mest primitive grupper først. Innenfor marin fauna er det imidlertid ikke så enkelt å navigere når man skal ned på artsnivå, men en nyttig bildeguide i innholdsfortegnelsen gjør det enkelt å finne fram til rett gruppe av dyr. Her er svamper, nesledyr, ribbemaneter, flatormer og slimormer. Her er pølseormer og sjøpølser, her er armføttinger og ryggstrengdyr, og selvfølgelig er fiskeartene i norske farvann med.

Fagbok og familiebok
Med sin enorme bredde av dyr er Dyreliv i havet selvfølgelig en fagbok av uvurderlig betydning, men den er også en bok for familien. Den gir turen til skjærgården en ekstra dimensjon! Har du små eller store badeengler i familien som kanskje også har en dykkermaske, så ta med boka ut og finn fram til smått og stort sammen. Det er utrolig mye man kan finne bare i fjæra når det er lavvann, og hvem har ikke fått sjøpung på kroken uten å skjønne hva det er og at det faktisk er et dyr som tilhører rekke Chordata, ryggstrengdyra. Naturen er fantastisk og mangfoldig, ikke minst under eller i tilknytning til vann. Her er alle muligheter for å lære litt mer om dem som lever i saltvann og om betydningen de enkelte artene har for balansen i det marine miljøet.


Fakta