Min side Kundeservice Bli medlem

I bjørnens spor

kunnskapsstatus, biologi og historie

Bjørnen har fascinert og skremt oss mennesker i generasjoner, og i denne boka blir du bedre kjent med dette rovdyret. Er bjørnen farlig? Hvor stor er bestanden i Norge? Hva spiser bjørnen, og på hvilket tidspunkt er den mest aktiv på døgnet? Forfatteren forteller om bjørnens forhold til andre dyr, hvordan den avspeiles i menneskers kultur og hvilke spor og tegn den etterlater i naturen. Les mer

572,-

629,- Spar: 57,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Bjørnen har fascinert og skremt oss mennesker i generasjoner, og i denne boka blir du bedre kjent med dette rovdyret. Er bjørnen farlig? Hvor stor er bestanden i Norge? Hva spiser bjørnen, og på hvilket tidspunkt er den mest aktiv på døgnet? Forfatteren forteller om bjørnens forhold til andre dyr, hvordan den avspeiles i menneskers kultur og hvilke spor og tegn den etterlater i naturen.
Boka har solid faglig forankring og oppsummerer den viktigste forskningen per i dag. Flere velskrevne og dramatiske fortellinger om menneskers møte med bjørnen gjør boka lesverdig for både fagpersoner og folk flest. Hovedfokuset er Norge og Midt-Skandinavia, men forfatteren skriver også om bjørnen i Sverige, Finland og Russland.

Detaljer

Forlag
Akademika
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
426
ISBN
9788232101665
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I bjørnens spor:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Natur

Dag O. Hessen
Innbundet 
272,- 299,-
 

Munch

Steffen Kverneland
Innbundet 
450,-
 

Symra

Ivar Aasen
Innbundet 
509,- 559,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv