Meny

100 historier med magisk kraft

næring for sjel og sinn

Historier med magisk kraft er fylt med inspirerende og tankevekkende historier fra hele verden, men også flere givende historier fra forfatterens eget liv. Her finner du alt fra korte, fyndige og humoristiske metaforhistorier, gripende og dyptpløyende fortellinger til mer tankevekkende os sammensatte historier. Les mer
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Historier med magisk kraft er fylt med inspirerende og tankevekkende historier fra hele verden, men også flere givende historier fra forfatterens eget liv. Her finner du alt fra korte, fyndige og humoristiske metaforhistorier, gripende og dyptpløyende fortellinger til mer tankevekkende os sammensatte historier. Alle historier er krydret med visdomsord og sitater; som forsterker budskapet og gir innholdet utvidet mening. Mange historier har et rikt bildespråk som treffer lesren på et dypere plan og gir rikelig næring til sjel og sinn. Boka er egnet for alle til egen berikelse og personlig vekst, men vil være et solid tilskudd til deg som arbeider med mennesker og kommunikasjon. Korte historier med gode poeng er praktisk anvendbart i arbeidet som coach, terapeut, foredragsholder, leder eller lærer.
"Jeg ønsker at boka skal røre ved deg både tanke- og følelsesmessig, men også røske tak i dine oppfatninger og luggedine overbevisninger om verden og mennesker."

Fakta