Min side Kundeservice Bli medlem

Den nevrologiske pasient

en innføring

Nevrologi er et utpreget klinisk fag. Når en pasient presenterer et nevrologisk symptom, må det tolkes i lys av hvordan et normalt nervesystem fungerer. Samtalen med pasienten gir utgangspunktet for en diagnostisk hypotese som testes ut ved nevrologisk undersøkelse. Les mer

349,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Nevrologi er et utpreget klinisk fag. Når en pasient presenterer et nevrologisk symptom, må det tolkes i lys av hvordan et normalt nervesystem fungerer. Samtalen med pasienten gir utgangspunktet for en diagnostisk hypotese som testes ut ved nevrologisk undersøkelse. Denne boken introduserer deg for faget - de vanligste nevrologiske symptomene og undersøkelsene. Boken er rikt illustrert og supplert med en rekke videoklipp.
Den nevrologiske pasient er primært skrevet for medisinstudenter. Også studenter innen andre helsefag, samt sykepleiere, kiropraktorer, fysioterapeuter, allmennleger og leger i spesialisering, vil kunne ha stor glede av denne boken, både som lærings-, undervisnings- og oppslagsverktøy.
Karl Bjørnar Alstadhaug er professor og overlege i nevrologi ved Nordlandssykehuset i Bodø. Han har lang og bred klinisk erfaring. Alstadhaug har undervist medisinstudenter ved Universitetet i Tromsø siden 2009.
Å studere fenomenet sykdom uten bøker er som å seile i ukjent farvann, mens det å studere bøker uten pasienter er å ikke gå til sjøs i det hele tatt. William Osler, «Books and Men», Boston Medical and Surgical Journal, 1901.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
142
ISBN
9788245037296
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Den nevrologiske pasient
Format
22 x 16 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den nevrologiske pasient:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Doomed

Chuck Palahniuk
Paperback 
145,-
 

Diary

Chuck Palahniuk
Paperback 
145,-

Damned

Chuck Palahniuk
Paperback 
145,-
 

Choke

Chuck Palahniuk
Paperback 
145,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv