Min side Kundeservice Bli medlem

Sentralnervesystemet

"En klassiker å bli glad i." Tidsskrift for Den norske legeforening

Sentralnervesystemet er først og fremst en lærebok for studenter i medisin, psykologi og fysioterapi, men henvender seg også til andre grupper som trenger kunnskap om nervesystemet. Les mer

839,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

"En klassiker å bli glad i." Tidsskrift for Den norske legeforening

Sentralnervesystemet er først og fremst en lærebok for studenter i medisin, psykologi og fysioterapi, men henvender seg også til andre grupper som trenger kunnskap om nervesystemet. Med det store omfanget av utdypende stoff er boken også rettet mot yrkesutøvere som trenger oppdatering og utvidelse av sine kunnskaper.
Boken formidler en grunnleggende forståelse av sammenhengen mellom nervesystemets oppbygning og funksjon og hvordan det utfører sine mangfoldige oppgaver. Framstillingen er integrert og bygger på forskning innenfor alle deler av nevrofagene - fra molekylærbiologi og anatomi til psykologi og klinisk medisin.
Femte utgave er grundig oppdatert i tekst og illustrasjoner, samtidig som organiseringen av stoffet er vesentlig endret for å lette tilegnelsen av stoffet. Ved å øke oppdelingen i kapitler fra 21 til 34 er boken gjort mer oversiktlig, og alle kapitler innledes med en oversikt som også er egnet for repetisjon. Videre er stoffet gjort lettere tilgjengelig ved hyppigere bruk av informative overskrifter.

Klipp fra anmeldelsene av 4. utgaven
«Brodals verk representerer noe av det ypperste i norsk nevromedisin. Det har internasjonalt gjennomslag og er ofte det leger i andre land assosierer med norsk nevromedisin.» Nils Erik Gilhus i Tidsskrift for Den norske Legeforening 21/2007.
«Både nevroanatomi, molekylærbiologi og nevrologi framstilles av Brodal på et pedagogisk meget godt vis, både språklig og gjennom illustrasjonene som brukes. Figurene er ikke gjort altfor kompliserte, de er ryddige, instruktive, og har informative godt oppsummerende undertekster. Mer utfyllende stoff og klinisk informasjon er lagt til de mer behagelige guloransje boksene man finner på de fleste sidene. Konklusjon: en svært god bok. If U need it, buy it!» Eirin Sigurdsen i Æsculap 1/2009.
«.. For dette er et tvers gjennom imponerende verk. Særlig tatt i betraktning at oppgaven er å gi innsikt i et felt som er bortimot grenseløst komplisert, er det tilfredsstillende å kunne konstatere at man takket være denne boken blir gitt en reell sjanse til å lære både de store linjene og massevis av spennende detaljer innen nervesystemet. I forhold til tidligere utgaver er det på illustrasjonssiden boken virkelig har hevet seg.» Harald Kryvi i Fysioterapeuten 3/2008.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
646
ISBN
9788215021126
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
Sentralnervesystemet
Format
28 x 21 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sentralnervesystemet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Vinland
-25 %

Vinland

Bjørn Andreas Bull-Hansen
Paperback 
172,- 229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv