Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Tenåringshjernen

hjerneforskerens overlevelsesguide til livet med ungdom

Frances E. Jensen er lege, professor i nevrologi og ekspert på hjernens utvikling. Men da barna hennes kom i tenårene, opplevde hun plutselig at hun verken kunne forstå eller forutsi hva som foregikk eller hvordan de utviklet seg. Les mer

354,-

389,- Spar: 35,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Frances E. Jensen er lege, professor i nevrologi og ekspert på hjernens utvikling. Men da barna hennes kom i tenårene, opplevde hun plutselig at hun verken kunne forstå eller forutsi hva som foregikk eller hvordan de utviklet seg.
Det ble startpunktet for en undersøkelse av hva som egentlig foregår i tenåringshjernen. For det er ikke slik, som vitenskapen lenge antok, at hjernen utvikles ferdig i løpet av barndommen, den utvikler seg og er i endring gjennom hele livet.
Og forstår vi hva som kjennetegner tenåringshjernen, hva som skiller den fra den voksne hjernen og hva slags prosesser den er i, blir vi også bedre i stand til å forstå tenåringenes liv og verden, og til å hjelpe dem med det som er vanskelig.
Dette er uunnværlig lesning for alle som har å gjøre med tenåringer. Forfatteren samler den beste tilgjengelige kunnskapen om tenåringshjernens utvikling til en tilgjengelig og lesverdig bok, med blikk for de praktiske problemene som gjerne rammer ungdommer og menneskene rundt dem.
Hun skriver med faglig tyngde, klokskap og varme.

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
288
ISBN
9788253038261
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The teenage brain : a neuroscientist's survival guide to raising adolescents and young adults
Format
23 x 17 cm
Nr
8078394

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tenåringshjernen:

Klassen

Marte Spurkland
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv