Meny
 
Julehistorier - 
   Ingvild H. Rishøi
  
   Ingar Sletten Kolloen
  
   Kari Veiteberg
  
   Sigrid Undset
  
   Ingrid Espelid Hovig
  
   Selma Lagerlöf
  
   Alf Prøysen
  
   Elsebeth Danielsen
  
   Elin Vestues

Julehistorier

fra alle tider

; Ingar Sletten Kolloen ; Kari Veiteberg ; Sigrid Undset ; Ingrid Espelid Hovig ; Selma Lagerlöf ; Alf Prøysen ; Elsebeth Danielsen (Redaktør) ; Elin Vestues (Redaktør)

Som vi gleder oss til jul! Til lysene, varmen, de gode tradisjonene, til å komme hjem. I Julehistorier har vi samlet fortellinger som på ulike måter sier noe om lengselen etter den innerste julegleden. Les mer
Vår pris
154,-
Spar
15,-

Veil. pris: 169,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 154,-
Spar: 15,-

Veil. pris: 169,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Som vi gleder oss til jul! Til lysene, varmen, de gode tradisjonene, til å komme hjem. I Julehistorier har vi samlet fortellinger som på ulike måter sier noe om lengselen etter den innerste julegleden.
Vi tar deg med til biskop Kari Veitebergs julefeiring på Stord i 1960- og 70-årene. Ingar Sletten Kolloen forteller om drømmen om en glad jul i 1941. Novellemesteren Ingvild H. Rishøi bidrar med magisk realisme fra et juletreutsalg på Tøyen, og selveste Sigrid Undset forteller om en dramatisk julenatt på 1300-tallet i sin glemte novelle, «Julefred».

Du får også hele historien om «Grevinnen og hovmesteren», du kan lese om kongefamiliens internasjonale juletradisjoner - og om champagne, selve stjernehimmelen på flaske. Beretningen om kong Hans som var så trist at han fikk pepperkaker på resept, er en annen historie. Men pepperkakene våre er det Ingrid Espelid Hovig som står for. De er best i verden.

God jul!

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 100
ISBN: 9788205556225
Utgave: 1. utg.
Format: 28 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger