Min side Kundeservice Bli medlem

Dam

"Mye kan sies om Dam. Men den bør først om fremst leses og nytes.

VG

Dam er en fengslende beretning om ensomhetens fallgruver og gleder. Om besettelser og oppheng. Tallerkener med skår, kyrenes blikk, slappe auberginer, fullmåner og soloppganger. Den fysiske verden kommer den ikke navngitte kvinnen inn på livet og blir truende på en måte hun ikke hadde forutsett. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Dam er en fengslende beretning om ensomhetens fallgruver og gleder. Om besettelser og oppheng. Tallerkener med skår, kyrenes blikk, slappe auberginer, fullmåner og soloppganger. Den fysiske verden kommer den ikke navngitte kvinnen inn på livet og blir truende på en måte hun ikke hadde forutsett.
Hun har isolert seg på landsbygda i en avsidesliggende kystby, og opplever hvordan naturen kommer nærmere og blander seg inn i livet hennes. Historiene er både ville og feberhete, men Bennett skriver i det lille formatet, om det lille livet.
Bennetts debut er både rørende og rystende, og samtidig svarthumoristisk og selvironisk. At den til en viss grad også er selvbiografisk synes tydelig, men det er ikke avgjørende. Her er det opplevelsen av de små øyeblikkene som er gjort til fascinasjonsskapende litteratur.

Detaljer

Forlag
Pelikanen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
185
ISBN
9788293237914
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Pond
Format
21 x 13 cm

Anmeldelser

"Mye kan sies om Dam. Men den bør først om fremst leses og nytes.

Brynjulf Jung Tjønn, VG

«.Dette er virkelig en blendende debut, nydelig skrevet og enormt morsom. The Guardian»

«.En skarp, morsom og eksentrisk debut. . Dam etablerer Bennett som en innovativ forfatter med et stort talent. . [Den]minner oss om at de minste ting kan romme store dybder.. New York Times»

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dam:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dyret

Heidi Furre
Paperback 
199,-
 

Gave

Gro Dahle
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv