Meny

Fall

En mann faller i en trapp og skader kneet, men han vil vri seg unna behandling, slik han vrir seg unna alt, kanskje også døden, om den skulle forekomme ham for pinlig. En annen mann blir gjenstand for uventet fortrolighet fra en kvinne som med varierende grad av artikulasjon røper hemmelighetene bak hennes fall i egen aktelse. Les mer
Vår pris
375,-
Spar
54,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 14.04.2023

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 375,-
Spar: 54,-

Veil. pris: 429,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Ventes til lager 14.04.2023

En mann faller i en trapp og skader kneet, men han vil vri seg unna behandling, slik han vrir seg unna alt, kanskje også døden, om den skulle forekomme ham for pinlig. En annen mann blir gjenstand for uventet fortrolighet fra en kvinne som med varierende grad av artikulasjon røper hemmelighetene bak hennes fall i egen aktelse. To gutter dør i en epidemi, mens andre mennesker svever i bobler av innbilt usårbarhet.

Dette er noen av personene i Fall, der spørsmål av ulik karakter blir stilt - og forsøksvis besvart. Hvilke kriterier ligger til grunn for medlemskap i menneskeklubben? Er det mulig å framstille bartevennlig øl, med skummet nederst? Kan man innlede enhver telefonsamtale med spørsmålet: «E din mor heme?»? Er eiendomsretten reell, og har den i så fall noen øvre og nedre grense, innover mot planetens sentrum, og utover i universet?
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788203396526
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger