Min side Kundeservice Bli medlem

Fotfeste

fortellinger

Hvordan bevarer vi menneskeligheten i pressede situasjoner? Hvor langt kan vi strekke oss? Rundt disse spørsmålene kretser J.M.G. Le Clézio i sine første nye tekster etter at han ble tildelt Nobelprisen i litteratur i 2008. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hvordan bevarer vi menneskeligheten i pressede situasjoner? Hvor langt kan vi strekke oss? Rundt disse spørsmålene kretser J.M.G. Le Clézio i sine første nye tekster etter at han ble tildelt Nobelprisen i litteratur i 2008.

Heltene i Fotfeste gjennomlever livsoverskyggende personlige kriser. Ujine blir gravid som resultat av et komplisert kjærlighetsforhold, men finner styrke til å stå imot akkurat idet hun er nær ved å miste håpet. Fatou fra øya La Gorée må begrave en livsdrøm og samtidig redde sin forlovede, som har reist over havet på jakt etter en bedre fremtid. Den aldrende journalisten Philip drar tilbake til en koreansk øy for å konfrontere feiltrinn i fortiden. Mellom ham og 13-åringen June oppstår det en relasjon som gir begge en ny retning på tilværelsen.

I seks uforglemmelige fortellinger skildrer Le Clézio urkraften som mennesket er i stand til å mønstre under kriser - med en innlevelse, originalitet og stilsikkerhet som er en mester verdig.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202564186
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Histoire du pied et autres fantaisies ; Tempête : deux novellas

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Fotfeste:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv