Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Gå, (eller Kunsten å leve et vilt og poetisk liv)

Nominert til Nordisk Råds litteraturpris
Det handler om å gå. Å begi seg av gårde til fots, ned den åpne veien; en romantisk øvelse som fører til en del harde erfaringer: å sove ute, gå seg vill, møte egne begrensninger og andre mennesker, natur og byer; drive gatelangs i Paris og Istanbul, krysse broer og grenser; gå inn i fremmede land, ukjente områder. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Nominert til Nordisk Råds litteraturpris
Det handler om å gå. Å begi seg av gårde til fots, ned den åpne veien; en romantisk øvelse som fører til en del harde erfaringer: å sove ute, gå seg vill, møte egne begrensninger og andre mennesker, natur og byer; drive gatelangs i Paris og Istanbul, krysse broer og grenser; gå inn i fremmede land, ukjente områder. Den gående er uten beskyttelse og hjem, uten hastighet og bestemte mål, han går for å komme nærmere det han ser og møter på reisen. Han vil leve et vilt og poetisk liv. Han finner sine egne ruter, men gjør også avstikkere langs sporene til kjente vandrere fra litteraturhistorien: Rousseau, Wordsworth, Hölderlin og Rimbaud; han leser dikterne og filosofene for å forsøke å lære seg den kunsten det er å gå.

«Gå. Eller kunsten å leve et vilt og inderlig liv er en sjelden og vidunderlig blanding av selvutleverende bekjennelser og saktegående reiseskildring.»
Knut Hoem, NRK P2

«... skrivekunst som overgår det meste av det som er aksepterte høydepunkter i moderne norsk litteratur.»
Knut Ødegård, Aftenposten

Medlemsvurdering:
Dette er en bok som gir innsikt og forståelse i mannens følelser:). En tynn flis, men den gjør seg gjeldende i mange år.

Astrid

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
214
ISBN
9788205371408
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
19 x 12 cm
Serie
Gyldendal pocket

Medlemmers vurdering

A
Arve Plassen – 26.05.2020

– En fornøyelse å være med på de disse turene.

A
Astrid – 29.10.2015

– Dette er en bok som gir innsikt og forståelse i mannens følelser:). En tynn flis, men den gjør seg gjeldende i mange år.

R
Rødstrupe – 25.07.2007

– "Gå. (Eller kunsten å leve et vilt og poetisk liv)" er Tomas Espedals åttende og (foreløpig) siste bok. Den handler om - som tittelen tilsier - å gå, å begi seg avgårde til fots; drive gatelangs og gå inn i ukjente områder. Om å gå time etter time, dag etter dag, om å sove under åpen himmel og å leve et vilt og poetisk liv. "Gå ..." er en bok som får deg til å tenke, og som etterlater et dypt inntrykk. Den er en av de beste bøkene jeg har lest på lenge. Det er synd at ikke så mange kjenner til forfatteren, Tomas Espedal, for dette er en bok som fortjener å bli en bestselger. Man skulle ikke tro at en bok som for det meste begrenser seg til det å gå og tenke, kan være en så god bok, men det er den. Flott gjort, Espedal!

a
annabelle – 07.06.2007

– Denne boka har fått mykje merksemd i media, og eg må innrømme, at når eg byrja å lese denne, kunne eg ikkje heilt skjøne kvifor. Men, eg skifta fort meining. Boka tok seg ganske fort opp, og viste seg å vere ei tankevekande bok, med fokus på dei små gledene i livet. Eg likte denne boka svært godt. Ikkje berre på grunn av alle dei forskjellige tema som vert teke opp, men også måten forfattaren har valt å fortelje denne historien. Dette er definitivt ei bok eg vil anbefale på det sterkaste. Den passa likevel kanskje betre for nokre. Dei som likar å draume, gå andre vegar i livet enn det som vert sett på som "normalt", eller dei som rett og slett berre vil ha ei fin bok å lese på sengekanten.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gå, (eller Kunsten å leve et vilt og poetisk liv):

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

I går

Agota Kristof
Innbundet 
363,- 399,-

Stakkar

Matias Faldbakken
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv