Min side Kundeservice Bli medlem

Hjerterom og menneskespor

en antologi

Batteriet i Oslo har hatt flere skrivekurs der Vigdis Hjort har undervist med stort engasjement og hjerte for skrivespirer. Noen av antologiens forfattere deltok på hennes kurs. Dette er bakgrunnen til at ideen om en jubileumsbok og antologi ble født. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Paperback
Utsolgt
Batteriet i Oslo har hatt flere skrivekurs der Vigdis Hjort har undervist med stort engasjement og hjerte for skrivespirer. Noen av antologiens forfattere deltok på hennes kurs. Dette er bakgrunnen til at ideen om en jubileumsbok og antologi ble født. Vi takker Vigdis Hjort for inspirasjon og eget bidrag til «Hjerterom og Menneskespor».

Utdrag fra noen tekster:
... Det styggeste i meg, det bare jeg kjenner som ikke tåler dagens lys. Det jeg gjemmer for å kunne være helt nær deg
... jeg fikk ny tatovering i panna. Du er bare en kvinne. En veldig svak skapning som alle forventet skulle bære hele kloden. En veldig svak skapning som det ble forventet mirakler av. En svak skapning som skal klare å gå på vannet uten å drukne, eller gå på brennende kull uten å få brannsår.
... Før i tida var de fattige synlige. De hadde slitte og fillete klær, men nå for tida er det bare de rike som har råd til å kjøpe hullete klær.
... Kjærtegn langs underarmen, fingre som varsomt stryker kinnet, kyss mot nakkegropen ... men det han alltid visste var at hun var full av sorg fordi hun hadde måttet gi han fra seg.
Han tilgav denne moren, selvfølgelig gjorde han det... Han leser om barnevernet, at de redder barn fra deres egne foreldre. Av og til gjør de nok det.
... - Du har bandasje på håndleddene. Elin drar ermene over bandasjene. - Jeg var bare uforsiktig når jeg laget middag i dag.
... Hva har en maur der å gjøre, tenkte jeg før jeg knuste den med tommelen. Den døde nok øyeblikkelig, uten smerter tror jeg. Men da kom det en tanke snikende inn i hjernen;
Hva hadde den mauren gjort meg, og hvorfor drepte jeg den? Er jeg et dårlig menneske som drepte dette stakkars lille krypet?
... Isroser dekket kjøkkenvinduet, og i horisonten ble den ulmende morgensolen slukt av skyer. Hun satt ved kjøkkenbordet og tømte den siste skvetten av rødvinskartongen i et melkeglass.

Antologien utgis av Velferdsalliansen i anledning organisasjonens 20-års jubileum.

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Sider
131
ISBN
9788230018033
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Format
23 x 23 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hjerterom og menneskespor:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv