Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Bli medlem

Kan jeg bli med deg hjem

noveller

«Velskrevet novellesamling full av sjarm og tristesse ... Novellen ‘Carla’ er så god at jeg hadde kjøpt boka for den alene.»

Kristine Isaksen, VG

En sekstenåring lurer seg inn i et hus som ikke er hennes. En ung kvinne får blåmerker og vet ikke om hun liker det. En mann drar til Sør-Amerika med sin kone for å adoptere en gutt, men trekkes i stedet mot en litt for stor jente. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

En sekstenåring lurer seg inn i et hus som ikke er hennes. En ung kvinne får blåmerker og vet ikke om hun liker det. En mann drar til Sør-Amerika med sin kone for å adoptere en gutt, men trekkes i stedet mot en litt for stor jente.

I de ni novellene i denne boka er det kort vei fra lengsel til skamløshet og videre til overtramp. Det handler om mennesker i oppbrudd -- fra vennskap, ekteskap og kjæresteforhold. Alle gjør ting de skammer seg over, og alle klamrer seg til forestillingen om at det finnes noe som er større enn det de forlater.

Medlemsvurdering:
Ja! Jeg trodde ikke novellesamlinger var min greie, men denne holdt på oppmerksomheten min til siste side. Fengende historier og en imponerende god gjengivelse av mellommenneskelige relasjoner. Dialogene er også usedvanlig godt skrevet. Jeg leste Gryttens "Menn som ingen treng" umiddelbart før denne, og "Kan jeg bli med deg hjem" er mange hakk bedre.

Margrete Dyvik Cardona

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Oktober
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
116
ISBN
9788249522125
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Velskrevet novellesamling full av sjarm og tristesse ... Novellen ‘Carla’ er så god at jeg hadde kjøpt boka for den alene.»

Kristine Isaksen, VG

«... gode litterære kvaliteter, fine overganger, overraskende poenger og et presist språk. En debut som er verd å merke seg.»

Stein Roll, Adresseavisen

Medlemmers vurdering

M
Margrete Dyvik Cardona – 17.07.2017

– Ja! Jeg trodde ikke novellesamlinger var min greie, men denne holdt på oppmerksomheten min til siste side. Fengende historier og en imponerende god gjengivelse av mellommenneskelige relasjoner. Dialogene er også usedvanlig godt skrevet. Jeg leste Gryttens "Menn som ingen treng" umiddelbart før denne, og "Kan jeg bli med deg hjem" er mange hakk bedre.

E
Elsebeth Danielsen – 01.01.2017

– Herlig underholdende og tankevekkende noveller.

H
Husmori – 18.11.2016

– Skal lese ho mange gonger.

A
Anita – 31.10.2016

– Bra

Oppdag mer

Bøker som ligner på Kan jeg bli med deg hjem:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Europa

Amalie Kasin Lerstang
Innbundet 
363,- 399,-
 

Vårs

Amalie Kasin Lerstang
Paperback 
272,- 299,-
 

Veggen

Marlen Haushofer
Innbundet 
363,- 399,-

Jenny

Sigrid Undset
Innbundet 
272,- 299,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv