Min side Kundeservice Bli medlem

Marcia fra Vermont

en julefortelling

«Han har i flere tiår vært blant tyskspråklige forfatteres mest prominente og bredt oversatte navn, og med «Marcia fra Vermont kommer han med sitt eget elegante bidrag til julelitteraturen.»

Peter er i New York. Han vil løsrive seg fra foreldrene, fra det livet han har ført til nå. Det er hans siste dager her. På gaten blir han tilsnakket av Marcia, som ber om en sigarett. Da han gir henne fyr, holder hun hendene sine beskyttende om hans, så blir han med henne hjem. Les mer

299,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Peter er i New York. Han vil løsrive seg fra foreldrene, fra det livet han har ført til nå. Det er hans siste dager her. På gaten blir han tilsnakket av Marcia, som ber om en sigarett. Da han gir henne fyr, holder hun hendene sine beskyttende om hans, så blir han med henne hjem. Det er julaften, den tristeste .aften i året. Men Marcia ler alltid når hun snakker om triste ting.

Dette hendte for tretti år siden. Hvordan endret hans liv seg gjennom det som skjedde i de juledagene? Peter vet det ikke lenger, han vet det fortsatt ikke, da han drar av sted til .Vermont for å se Marcia igjen. Men det som venter ham, er mye mer enn svunnen kjærlighet.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
82
ISBN
9788256026487
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Marcia aus Vermont

Anmeldelser

«Han har i flere tiår vært blant tyskspråklige forfatteres mest prominente og bredt oversatte navn, og med «Marcia fra Vermont kommer han med sitt eget elegante bidrag til julelitteraturen.»

«Marcia fra Vermont er en svermende og vemodig meditasjon over alt det tapte, velegnet til en mørk adventskveld i sofaen.»

Leif Bull, Dagens Næringsliv

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Marcia fra Vermont:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Ho

Christine Kjellstrøm Melby
Paperback 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv