Min side Kundeservice Bli medlem

Musikk fra en blå brønn

Herdis ser så mye mer enn det de andre ser. Hun har en sterk sensitivitet overfor alt rundt seg og en enorm fantasi som fargelegger hennes verden. Trilogien starter med Trylleglasset hvor vi møter Herdis som liten jente, i barnehagen og i nærområdet i Bergen hvor hun vokser opp i begynnelsen av 1900-tallet. Les mer

149,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Herdis ser så mye mer enn det de andre ser. Hun har en sterk sensitivitet overfor alt rundt seg og en enorm fantasi som fargelegger hennes verden. Trilogien starter med Trylleglasset hvor vi møter Herdis som liten jente, i barnehagen og i nærområdet i Bergen hvor hun vokser opp i begynnelsen av 1900-tallet. I Musikk fra en blå brønn har hun blitt skolejente. Ute i verden raser krigen, mens Herdis utvikler seg til en tenksom og temperamentsfull jentunge i før-puberteten. I Ved neste nymåne møter vi opprøreren Herdis. I møte med samfunnet og familiens krav, kjenner hun på et ensomt opprør, uten å vite hvem hun skal rette det mot.
Dette er en av de sterkeste oppvekstskildringene i norsk litteratur. Bøkene ble første gang utgitt i 1950, 1960 og 1971. Vi møter et persongalleri skildret med stor psykologisk innsikt og et sosialt miljø beskrevet med sterk realisme. Trilogien har en sterk aktualitet også for helt nye lesere.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Bokmål
ISBN
9788203368714
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Musikk fra en blå brønn
Serie
Herdis 2
Must

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Musikk fra en blå brønn:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv