Min side Kundeservice Bli medlem

Nådestunder

Nådestunder ble utgitt i oktober 1981. De .este av disse trettiåtte fortellingene hadde stått på trykk i Torino-avisen La Stampa. Boken er delt inn i tre avdelinger: Presens perfektum, futurum perfektum og presens - tre verbalformer som alle har en forbindelse til det bestående. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Nådestunder ble utgitt i oktober 1981. De .este av disse trettiåtte fortellingene hadde stått på trykk i Torino-avisen La Stampa. Boken er delt inn i tre avdelinger: Presens perfektum, futurum perfektum og presens - tre verbalformer som alle har en forbindelse til det bestående. Dette er noe som ikke er overstått eller tilbakelagt. På omslaget til den første utgaven skrev Levi:

«Disse fortellingene, som jeg har skrevet i årene 1975-1981, har ulik tematikk og toneleie. Jeg har forsøkt å gruppere dem, og også tilpasse historiene et slags system. Den første gruppen tar opp temaene fra Hvis dette er et menneske og Våpenstillstand, den andre henger sammen med Storie naturali (Naturlige historier) og Vizio di forma (Formfeil), og i den tredje gruppen gis på et vis personene kjøtt og bein. Jeg håper at fortellingene oppfyller sitt formål, som er å samle på få sider og gi leseren et avgrenset minne, en sinnstilstand, eller bare en idé. Her .nnes lykkelige og triste historier, fordi dagene våre er lykkelige og triste. Her .nnes ikke, meg bekjent, grunnleggende budskaper eller spådommer. Det er i så fall opp til leseren selv å oppdage disse.»

Detaljer

Forlag
Dreyers forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
275
ISBN
9788282656931
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Lilít e altri racconti
Format
21 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nådestunder:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logos

Finn Bjørnseth
Paperback 
179,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv