Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Pikkoloens bagasje

tre fortellinger

«Jeg blir aldri skuffet av Lars Saabye Christensen.» «tre frydefulle, lettleste og gledelige fortellinger, noe av det beste Saabye har skrevet i kortformat.» «Jeg gir Saabye terningkast 6 for denne og hadde gitt høyere om det var mulig.»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

I Pikkoloens bagasje: Tre fortellinger blir vi med inn i tre forskjellige univers, som samtidig henger sammen gjennom forfatterens umiskjennelige stil og tematikk. Her møter vi kjente og kjære teamer og artefakter fra det saabyeske repertoar, i fortellinger preget av en forfatter med stor selvtillit og trygghet i sitt stoff, som tør å gå utenfor romanen så vel som novellens rammer -- uten at han gir slipp på fortellingens glede og kraft. Les mer

229,-
Sendes innen 3 virkedager
I Pikkoloens bagasje: Tre fortellinger blir vi med inn i tre forskjellige univers, som samtidig henger sammen gjennom forfatterens umiskjennelige stil og tematikk. Her møter vi kjente og kjære teamer og artefakter fra det saabyeske repertoar, i fortellinger preget av en forfatter med stor selvtillit og trygghet i sitt stoff, som tør å gå utenfor romanen så vel som novellens rammer -- uten at han gir slipp på fortellingens glede og kraft.

«Villvin», «Polaroid» og «Brukt» kan alle tre lese hver for seg, men utgjør et lavmælt tryptikon, der corpus er det saabyeske selv. Her er Oslos gater og figurer i utkanten av de store hendelsene kanskje i tydeligere relieff enn noen gang.

Pikkoloens bagasje er en gave til alle som noen gang har latt seg begeistre av Lars Saabye Christensens verden.

Medlemsvurdering:
Dette er stor fortellerkunst! jeg fryder meg når jeg leser disse 3 fortellingene. Stort bedre kan det ikke gjøres! Gleder meg til Vrakeren kommer!

DAG ANDERSSON

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
637
ISBN
9788202790127
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Jeg blir aldri skuffet av Lars Saabye Christensen.» «tre frydefulle, lettleste og gledelige fortellinger, noe av det beste Saabye har skrevet i kortformat.» «Jeg gir Saabye terningkast 6 for denne og hadde gitt høyere om det var mulig.»

Simen Ingemundsen, Randaberg 24

«... tre fortellinger, som hver for seg kunne vært en roman, i en og samme bok» «... en oppvisning i medrivende dikterkunst»

Steinar Sivertsen, Stavanger Aftenblad

«... på sitt beste helt nydelig»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Medlemmers vurdering

D
DAG ANDERSSON – 09.08.2023

– Dette er stor fortellerkunst! jeg fryder meg når jeg leser disse 3 fortellingene. Stort bedre kan det ikke gjøres! Gleder meg til Vrakeren kommer!

Å
Åse Berntsen – 21.10.2022

– Tre fantastisk morsomme fortellinger. De to første var best, men den siste var også veldig bra.

H
Harald K – 15.09.2022

– En skolegutt stjeler et Vill Vest-blad i kiosken og holder på å gå til grunne av frykt for hva som kan komme til å skje. Ung mann treffer ung kvinne og erfarer at alle senere forhold bare blir bleike kopier av den første forelskelsen. Mens de venter på pianobilen, forteller flyttemannen om brukthandleren Henry Att og hans liv og skjebne. Tre lange fortellinger i toppklasse fra en stor poet og stilist.

E
Erlend, redaktør Bokklubben – 30.06.2022

– Lars Saabye Christensen er oppskriften på en god bokhøst for mange av oss. Og etter å ha lest kan jeg røpe såpass som at det virkelig stemmer i år! Etter å ha gledet leserne med firebindsverket Byens spor har Saabye funnet et nytt spor, nemlig tre fortellinger samlet i en bok. Det har blitt en nydelig samling for både trofaste og nye lesere.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Pikkoloens bagasje:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Mandal

Bjørn Arild Ersland
Innbundet 
363,- 399,-
 

2020

Gunnar Staalesen
Paperback 
229,-

1999

Gunnar Staalesen
Paperback 
229,-

1950

Gunnar Staalesen
Paperback 
229,-

1900

Gunnar Staalesen
Paperback 
229,-

Kokong

Eystein Hanssen
Innbundet 
249,- 399,-
 

Arr

Auður Ava Ólafsdóttir
Paperback 
189,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv