Min side Kundeservice Bli medlem

Så banker det plutselig på

En ny samling kloke, humoristiske og tankevekkende fortellinger fra en av Israels store fortellere. Med enkle midler setter Etgar Keret søkelyset på det hverdagslige og det viktige.


Etgar Keret (f. Les mer

179,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En ny samling kloke, humoristiske og tankevekkende fortellinger fra en av Israels store fortellere. Med enkle midler setter Etgar Keret søkelyset på det hverdagslige og det viktige.


Etgar Keret (f. 1967) er en av de mest fremtredende og leste unge forfatterene i Israel. Han er oversatt til et tjuetall språk. Når han ikke skriver noveller lager Keret tegneserier, skriver teaterstykker, filmmanuskripter og arbeider som journalist. I tillegg lager han spillefilm og underviser på Filmskolen ved Universitetet i Tel Aviv.


På norsk fins også

Bussjåføren som ville være Gud, 2004

Gaza Blues, 2006 (sammen med Samir el-youssef)

Åtte prosent av ingenting, 2008


Om Bussjåføren som ville være Gud skrev pressen

«Velformulert om selvmordere, sparegriser og djevler i 'hverdagens' Israel.»

Cathrine Krøger, Dagbladet


Om Gaza Blues skrev pressen

«Keret uttalte en gang i et intervju at når du vokser opp i Israel, så betyr det ikke at du våkner om morgenen og er bekymret for fredsprosessens langsomme framdrift, nei, du er mest opptatt av å få deg en god kaffe og kanskje treffe kjæresten. Og det er nettopp denne hverdagen som står i fokus både hos Keret og el-youssef. Og drømmene kanskje, de helt vanlige drømmene om et normalt liv. Kerets korte noveller er preget av stor humor, av underfundighet, noen ganger er de groteske, absurde eller triste.»

Turid Larsen, Dagsavisen


Om Åtte prosent av ingenting skrev pressen

"Keret har definitivt ikke sluttet å overraske, og det er en freidig, absurd, intelligent og tidvis trist verden han tar oss med inn i. Min første tanke var en miks av Beckett, Loe og Kafka. Men likevel finner vi noe helt eget."

Mari Nymoen Nilsen, VG

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202398316
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Suddenly a knock on the door

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Så banker det plutselig på:

Se flere

Logg inn

Handlekurv