Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Skadeskutt

seks krimnoveller

«Don Winslow er utvilsomt en av vår tids mest kraftfulle forfattere.» Jens Lapidus»

Kjempende politifolk som balanserer på grensen mellom rett og galt, og som vier livene sine til å bekjempe narkotika og vold. Kriminelle på bunnsjiktet av samfunnet - og i toppsjiktet.Narkomillionærer, diamanttyver, dusørjegere, privatdetektiver, menneskesmuglere, flyktninger og de fortapte sjelene som uten frontlys ferdes gjennom nattens mørke langs USAs kriminelle motorveier. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Kjempende politifolk som balanserer på grensen mellom rett og galt, og som vier livene sine til å bekjempe narkotika og vold. Kriminelle på bunnsjiktet av samfunnet - og i toppsjiktet.Narkomillionærer, diamanttyver, dusørjegere, privatdetektiver, menneskesmuglere, flyktninger og de fortapte sjelene som uten frontlys ferdes gjennom nattens mørke langs USAs kriminelle motorveier.I seks sterke, nyskrevne krimnoveller skildrer Don Winslow de menneskene som lever i vakrestene etter et land som faller fra hverandre. Det handler om korrupsjon, hevn, rettferdighet, tap, svik og om menneskets iboende ondskap og godhet. Det hele skildres med thrillermesteren Winslows karakteristiske humor, nerve og et knivskarpt språk.Don Winslow er født i New York og bor nå i California. Før han ble forfatter, jobbet han blant annet som journalist, privatdetektiv og reiseleder, og han har også skrevet manus for TV. Bøkene hans utgis over hele verden.Winslow har vunnet en rekke priser, som Raymond Chandler Award, LA Times Book Prize og Ian Fleming Silver Dagger, og bøkene hans har toppet blant annet New York Times' bestselgerliste.

«Don Winslow er en helt spesielt talentfull forfatter!» Leif Ekle, NRK«Don Winslow er utvilsomt en av vår tids mest kraftfulle forfattere.» Jens Lapidus[...] på flere måter erkeamerikansk i all sin John Steinbeckske moralitet, uten å bli søtsuppe. I stedet leverer Don Winslow en historie som rører ved leserens egen humanitet. En som presiserer at politikk handler om mennesker og at anstendighet er et ansvar individet må bære. Og det på akkurat femti sider.» Leif Ekle, NRK«Don Winslow er ingen hvemsomhelst. [...] De tre bøkene hans om de meksikanske narkokartellene og USAs såkalte war on drugs vil bli stående som bautaer i moderne spenningslitteratur.» Leif Ekle, NRK

Detaljer

Forlag
HarperCollins
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
480
ISBN
9788284250472
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Broken
Format
22 x 14 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Don Winslow er utvilsomt en av vår tids mest kraftfulle forfattere.» Jens Lapidus»

«Don Winslow er en helt spesielt talentfull forfatter!» Leif Ekle, NRK»

«[...] på flere måter erkeamerikansk i all sin John Steinbeckske moralitet, uten å bli søtsuppe. I stedet leverer Don Winslow en historie som rører ved leserens egen humanitet. En som presiserer at politikk handler om mennesker og at anstendighet er et an»

«Don Winslow er ingen hvemsomhelst. [...] De tre bøkene hans om de meksikanske narkokartellene og USAs såkalte war on drugs vil bli stående som bautaer i moderne spenningslitteratur.» Leif Ekle, NRK»

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skadeskutt:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Muren

Don Winslow
Paperback 
199,-
 

M

Antonio Scurati
Innbundet 
436,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv