Meny

Utvalgte noveller

; Trude Rønnestad (Redaktør) ; Ragnhild Eikli (Oversetter) ; Merete Alfsen (Oversetter) ; Ebba Haslund (Oversetter) ; Kia Halling (Oversetter) ; Inger Gjelsvik (Oversetter)

Alice Munro fikk Nobelprisen i litteratur 2013. Her er et utvalg av hennes beste noveller.
Alice Munro fra Wingham i Canada, født 1931, fikk Nobelprisen i litteratur 2013. Hun regnes som en av verdens fremste novellekunstnere, og har mottatt en lang rekke priser og utmerkelser. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Alice Munro fikk Nobelprisen i litteratur 2013. Her er et utvalg av hennes beste noveller.
Alice Munro fra Wingham i Canada, født 1931, fikk Nobelprisen i litteratur 2013. Hun regnes som en av verdens fremste novellekunstnere, og har mottatt en lang rekke priser og utmerkelser.

Forfatteren Jonathan Franzen har en gang skrevet at Munro har en nærmest patologisk empati med sine karakterer, og John Updike har uttalt at man må helt tilbake til Tsjekhov for å finne en novelleforfatter av Alice Munros kaliber. Sikkert er det at Alice Munros noveller sjelden etterlater leseren upåvirket.

Utvalget til denne samlingen er gjort av Trude Rønnestad.


«Å lese Alice Munros noveller er en påminnelse om hvor oppsiktsvekkende få bøker det er som virkelig gjør inntrykk på en. Selv om jeg gikk til hennes nye bok med store forventninger, sitter jeg forbløffet tilbake.»
Terje Holtet Larsen, Dagbladet


«Det er vel bare å kjøpe inn alle novellesamlingene til Alice Munro og dele ut i øst og vest. Hver av novellene hennes er som en roman, ja, et helt liv. Dette er bøker man kan leve lenge på.»
Brit Bildøen på spørsmålet «Hvilke bøker gir du bort til jul?» i Dagbladet


«Munro greier på en eller annen måte ofte å fange inn et helt livsløp uten at de blir lange. Hun er en mester til å beskjære. Hun formidler mye større volumer av innsikt og av levd liv enn kortformatet skulle tilsi.»
Knut Faldbakken, VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Gyldendal
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 415
ISBN: 9788205467118
Utgave: 1. utg.
Format: 21 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger