Min side Kundeservice Bli medlem

Økologisk mat

ekte og enkelt

Økologisk mat er bedre for deg, inneholder mere næring, tar hensyn til miljøet og er med på å sørge for et fortsatt levende bygdesamfunn. Og som om ikke alt dette var nok: den økologiske maten smaker mye bedre også! Les mer

180,-

198,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Økologisk mat øker bevisstheten rundt hva vi egentlig spiser, og gjør det enkelt for deg å velge økologisk. I god Dreyer Hensley, Løwe-tradisjon er likevel Økologisk mat først og fremst en lekker kokebok med oppskrifter som gir vann i munnen.

Hva innebærer økologisk?
Økologisk betyr at det ikke blir brukt plantevernmidler, kunstgjødsel eller tvilsomme tilsetningsstoffer i produksjonen. Å dyrke økologisk vil ikke si å bare slutte med kunstgjødsel og sprøytemidler, men å legge om tankegangen i forhold til de ressursene man er satt til å forvalte. Den økologiske bonden samarbeider med naturen og arbeider etter føre-var-prinsippet.

Smak og kvalitet
Heldigvis er det ingen motsetning mellom økologiske prinsipper og god og næringsriktig mat. Dyr på økologiske gårdsbruk er mindre utsatt for sykdommer, økologiske råvarer inneholder blant annet mer omega 3. Økologisk jordbruk er også mer skånsomt for miljøet. Bruk Økologisk mat som inspirasjonskilde, og bidra til et bedre samfunn samtidig som du og familien spiser sunnere!

Detaljer

Forlag
Flux
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
224
ISBN
9788292773031
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Originaltittel
Økologisk mat
Format
24 x 21 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Økologisk mat:

Rest

Jimmy Øien
Innbundet 
409,- 449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv