Min side Kundeservice Bli medlem

Rest

hvordan utnytte råvarene, bekjempe matsvinn og spise som en konge

«Boka vil gå inn i historien som den første som tar begrepet matsvinn på ramme alvor og som er laget om dette emnet hittil i Norge.»

Appetitt

En tredel av maten i Norge blir kastet, sier den offisielle statistikken. Men den teller ikke alle matressursene som aldri når frem hverken til industri, butikk eller forbrukere.

I Rest. går ingenting til spille. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

En tredel av maten i Norge blir kastet, sier den offisielle statistikken. Men den teller ikke alle matressursene som aldri når frem hverken til industri, butikk eller forbrukere.

I Rest. går ingenting til spille. Alt kan brukes og blir til de lekreste retter. Her får du tips, råd og oppskrifter på hva du kan bruke gamle, brune bananer til, eller overmodne tomater som har sett sine beste dager, og hvordan du kan bruke hele fisken, også skinnet, samtidig som du får vite alt du trenger om fermentering, sylting, safting, speking, konfitering og andre metoder for å ta vare på den maten vi har.
Rest. formidler ikke bare filosofien bak Restaurant Rest., tankene, råvarene, teknikkene og oppskriftene. Her behandles matsvinn uten hevet pekefinger. I boka formidles begeistringen for de fantastiske råvarene vi går glipp av fordi de ikke passer inn i industriell masseproduksjon. Den viser hvordan du selv kan skape unike retter av eksklusive råvarer, i ordets rette forstand. Rest. er bærekraft servert på første klasse.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
213
ISBN
9788248926467
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Format
27 x 22 cm

Anmeldelser

«Boka vil gå inn i historien som den første som tar begrepet matsvinn på ramme alvor og som er laget om dette emnet hittil i Norge.»

Appetitt

«.. en helt unik kokebok. Øystein Ruud og Jimmy Øien har et tydelig formål med kokeboken, nemlig å inspirere til mer omtenksom, respektfull og bærekraftig bruk av råvarer og kanskje spesielt dyreprodukter . for miljøet, men også for smaksopplevelsen.»

Miriam Folland, NRK

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rest:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

M

Antonio Scurati
Innbundet 
419,- 479,-
 

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv