Min side Kundeservice Bli medlem

Metode og økonometri

en moderne innføring

Boka gir en innføring i generell samfunnsvitenskapelig metode og moderne økonometri. Økonometri forstås i sin videste betydning, det vil si som statistisk analyse av økonomiske data, og bokas hovedfokus er den multiple regresjonsmodellen. Les mer

319,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Boka gir en innføring i generell samfunnsvitenskapelig metode og moderne økonometri. Økonometri forstås i sin videste betydning, det vil si som statistisk analyse av økonomiske data, og bokas hovedfokus er den multiple regresjonsmodellen. Boka er praktisk orientert ved at ideer og metoder illustreres i diverse datasett. Hvert kapittel avsluttes med teoretiske og praktiske øvingsoppgaver.
2. utgave inneholder et nytt kapittel og et nytt appendiks, i tillegg til at mindre endringer er gjort gjennom hele boka. Det nye kapitlet gir en introduksjon til analyse av kategoriske variabler, mens det nye appendikset gir en kortfattet hjelp til å komme i gang med STATA, det vil si den statistiske programvaren som brukes i dataoppgavene.
Når du kjøper denne boka, får du tilgang til en digital utgave (PDF) som du enkelt kan bevege deg rundt i (du er aldri mer enn tre klikk unna hvilket som helst avsnitt i boka). Videre er datasett, STATA-videoer og annet stoff også tilgjengelig via klikkbare lenker. Tilgang til den digitale utgaven er omtalt i begynnelsen av boka.
Genaro Sucarrat er førsteamanuensis ved Handelshøyskolen BI.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
211
ISBN
9788245022476
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
Metode og økonometri
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Metode og økonometri:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1979
Ny!

1979

Val McDermid
Paperback 
229,-
 

1989

Val McDermid
Innbundet 
409,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv