Min side Kundeservice Bli medlem

Økonomisk tenkning

bidrag til mangfold i økonomifaget

«Boka er smekkfull av spennende diskusjoner som nærmest uten unntak presenteres på en tilgjengelig og engasjerende måte.»

Jonas Bakkeli Eide, Filosofisk supplement

Ensrettingen i økonomifaget er bakgrunnen for det globale studentopprøret innenfor økonomifaget som har funnet sted siden tidlig på 2000-tallet. Studenter etterlyser et mer virkelighetsnært økonomifag med flere teorier og perspektiver på pensum. Les mer

369,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Ensrettingen i økonomifaget er bakgrunnen for det globale studentopprøret innenfor økonomifaget som har funnet sted siden tidlig på 2000-tallet. Studenter etterlyser et mer virkelighetsnært økonomifag med flere teorier og perspektiver på pensum. Denne boken er et bidrag til å dekke dette behovet. Her presenteres både evolusjonær, feministisk, institusjonell, marxistisk, økologisk, østerriksk og post-keynesiansk økonomi, ny monetær teori, samt økonomifagets mainstream - nyklassisk teori. Den kan brukes som pensumbok i introduksjonskurs til ulike økonomiske teorier eller som supplerende litteratur i andre kurs, samtidig som den kan leses også av de uten økonomifaglig bakgrunn. Med Økonomisk tenkning - bidrag til mangfold i økonomifaget ønsker forfatterne å stimulere til debatt om sentrale økonomiske spørsmål i vår tid. Med bidrag av: Tone Smith, Ebba Boye, Bent Arne Sæther, Erik Reinert, Iulie Aslaksen, Margunn Bjørnholt, Charlotte Koren, Arild Vatn, Anders Ekeland, Anton Hellesøy, Thorvald Grung Moe og Andreas Hardhaug Olsen.

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
241
ISBN
9788256026333
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Økonomisk tenkning
Format
22 x 14 cm

Anmeldelser

«Boka er smekkfull av spennende diskusjoner som nærmest uten unntak presenteres på en tilgjengelig og engasjerende måte.»

Jonas Bakkeli Eide, Filosofisk supplement

«En velredigert bok som bidrar til mangfold.»

Kalle Moene, Klassekampen

«Selv ville jeg vært lykkelig om jeg hadde funnet en slik bok på eller i nærheten av pensum da jeg studerte.»

Maria Reinertsen, Morgenbladet

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Økonomisk tenkning:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Barça

Johannes Nymark
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv