Min side Kundeservice Bli medlem

Økonomistyring

Økonomistyring - kort og godt er en kompakt lærebok som går rett på sak, noe som gjør det lett å finne frem til kjernen i stoffet. Den inneholder også en utfyllende liste med definisjoner av bedriftsøkonomiske faguttrykk, og en engelsk-norsk og norsk-engelsk ordliste over sentrale bedriftsøkonomiske begreper. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Økonomistyring - kort og godt er en kompakt lærebok som går rett på sak, noe som gjør det lett å finne frem til kjernen i stoffet. Den inneholder også en utfyllende liste med definisjoner av bedriftsøkonomiske faguttrykk, og en engelsk-norsk og norsk-engelsk ordliste over sentrale bedriftsøkonomiske begreper. Boken ligger nært opp til ulike lærebøker innen økonomistyring og omhandler følgende tema: kostnader og kostnadsforløp, inntekter, kalkulasjon, kostnadsfordeling, driftsregnskap, planlegging og budsjettering, KRV-analyse, produktvalg, investeringsanalyse og relevante kostnader i beslutningssammenhenger.

Boken er spesielt godt egnet som repetisjonsbok for studenter ved eksamensforberedelser. Den er også velegnet for praktikere som ønsker en kortfattet repetisjon av faget og for styremedlemmer i ulike bedrifter som søker en oversiktlig innføring i økonomistyring og dens mange faguttrykk.

På bokens nettside finner du oppgaver med løsningsforslag til hvert av kapitlene, i tillegg til nyttige skjema for driftsregnskap og budsjettering som du kan laste ned. Passord til løsningsforslagene finner du i bokens forord.

Denne 2024-utgaven av «Økonomistyring - kort og godt» er en revidert videreføring av boken fra 2018.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
223
ISBN
9788215070797
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Økonomistyring
Format
23 x 15 cm
Serie
Kort og godt-serien

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Økonomistyring:

Pris

Ragnhild Silkoset
Paperback 
439,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv