– Dette er virkelig en omfattende bok om hjemmebrygging. Del en av boken omhandler ingredienser, og hele tre kapitler er viet til valg av humletyper alene! Del to er om øltyper, og forfatteren deler praktisk nok dem opp i kun 14 kategorier, slik at man beholder oversikten. Han skriver i en teknisk stil, og det er mengder med matematikk og utregninger med i bildet. Det som er viktig å huske er at det ikke er en oppskriftsbok, eller en bok om hvordan man brygger. Ingredienser og hvordan man formulerer egne oppskrifter er det det går i, og det gjør denne boken svært bra! For viderekommne
Designing Great Beers
The Ultimate Guide to Brewing Classic Beer Styles
Formulas, ingredients, historical and modern day brewing practices, all these details and more are covered in Designing Great Beers: The Ultimate Guide to Brewing Classic Beer Styles. Drawing on information from old brewing records, books, contemporary beer analyses, and hundreds of award-winning recipes, author Ray Daniels provides a wealth of data on the current and historical brewing techniques and ingredients for fourteen of the world's most popular ale and lager styles.
Les mer
Logg inn for å se din bonus
Formulas, ingredients, historical and modern day brewing practices, all these details and more are covered in Designing Great Beers: The Ultimate Guide to Brewing Classic Beer Styles. Drawing on information from old brewing records, books, contemporary beer analyses, and hundreds of award-winning recipes, author Ray Daniels provides a wealth of data on the current and historical brewing techniques and ingredients for fourteen of the world's most popular ale and lager styles. Ray also includes brewing calculations for planning and adjusting brews as well a thorough examination of primary brewing ingredients.
Detaljer
- Forlag
- Brewers Publications
- Innbinding
- Paperback
- Språk
- Engelsk
- ISBN
- 9780937381502
- Utgivelsesår
- 1998
- Format
- 26 x 18 cm
Medlemmers vurdering
Skriv en vurdering
h