Øl og mat
hånd i hånd
Thomas Horne ; Colin Eick (Illustratør) ; Eivind Stoud Platou (Illustratør)
Denne boka presenterer de 27 vanligste øltypene og gir forslag til matretter som passer til hvert øl. Øltypene beskrives inngående
med hensyn til smak og farge. Til hvert øl gir forfatterne et utvalg matforslag og presenterer oppskrifter. Les mer
- Vår pris
- 409,-
- Spar
- 40,-
Veil. pris: 449,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris:
409,-
Spar:
40,-Veil. pris: 449,-
(Innbundet)
Fri frakt!
Leveringstid:
Sendes innen 3 virkedager
Denne boka presenterer de 27 vanligste øltypene og gir forslag til matretter som passer til hvert øl. Øltypene beskrives inngående
med hensyn til smak og farge. Til hvert øl gir forfatterne et utvalg matforslag og presenterer oppskrifter. Her er kjente
følgesvenner som pils og taco og klassikere som belgisk wit og moules frites, bitter og fish and chips, men også originale
kombinasjoner som IPA og gulrotkake, porter og sjokoladekjeks og festmat som belgisk trippel og helstekt gårdskylling. Enten
øl og mat serveres til fredagskos eller som selskapsmat til mange, gir denne boka inspirasjon og oppskrifter. Alle instruksjoner
er enkle å følge, og boka har flere registre som gjør det mulig å finne fram til ditt eget favorittøl og din egen favorittmat.
- ANMELDELSER:
-
Terningkast 5 VG
- FAKTA
-
Utgitt:
2014
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 173
ISBN: 9788248914846
Utgave: 1. utg.
Format: 27 x 22 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger