Om sider

Dette er boka for deg som som liker å lage mat og drikke med godt håndverk og gode, kortreiste råvarer - og drømmer om å skape din egen, hjemmelagde norske versjon av Champagne, nemlig sider.

Lær om siderens historie, utbredelse og mangfoldige varianter. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Midlertidig tomt på lager

Logg inn for å se din bonus

Dette er boka for deg som som liker å lage mat og drikke med godt håndverk og gode, kortreiste råvarer - og drømmer om å skape din egen, hjemmelagde norske versjon av Champagne, nemlig sider.

Lær om siderens historie, utbredelse og mangfoldige varianter. Her finner du alt du trenger å vite om hvordan du kan fremstille din egen sider, enten du har epletrær selv, får lov til å plukke epler i bestemors hage, stikker på slang i nabolaget eller kjøper eplejuice hos bonden eller i butikken. Vi går systematisk gjennom utstyr, råvarer og den tekniske prosessen. Du får tips om feilsøking og smaking. Og du får treffe noen av Norges mest spennende siderprodusenter. Nå er det sider som er den nye vinen!

Bak boka står Thomas Horne, Colin Eick og Eivind S. Platou. Dette er den samme mat- og drikkeglade gjengen som blant annet har laget Ølbrygging fra hånd til munn og Kunsten å ikke kaste mat.

Detaljer

Forlag
Handverk forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
165
ISBN
9788293615033
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Om sider
Format
21 x 28 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Om sider:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Godt øl

Robert Smith-Hald
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv