Pølser og øl
metoder, oppskrifter, kulturhistorie
Denne boka er en vegviser til hjemmelaging av pølser og hjemmebrygging av øl.
Begge deler blir minst like godt som tilsvarende masseproduserte varer – og er selvsagt mye morsommere å servere!
Les mer
Begge deler blir minst like godt som tilsvarende masseproduserte varer – og er selvsagt mye morsommere å servere!
Les mer
449,-
Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
Logg inn for å se din bonus
Denne boka er en vegviser til hjemmelaging av pølser og hjemmebrygging av øl.
Begge deler blir minst like godt som tilsvarende masseproduserte varer – og er selvsagt mye morsommere å servere!
Boka Pølser og øl legger vekt på de viktige metodene som må følges for å lykkes
med farsepølser, spekepølser og ekte maltøl. Med Pølser og øl som faglig ballast har
du muligheten til å utvikle dine egne produkter innen pølsenes og ølets spennende
verden. Pølser og øl hører med i vår folkelige matlaging og ernæring fra langt tilbake.
Godbiter fra kulturhistorien er derfor med som leseverdig krydder og virkningsfull
inspirasjon.
Bli pølsemaker og ølbrygger!
HELGE HAGEN (f. 1951) er bosatt i
Brumunddal. Han er utdannet naturforvalter fra Norges Landbrukshøgskole,
nå UMB (1977). Hagen har i en årrekke
arbeidet som frilanser for Norsk Skog-
museum og tidsskriftene Jakt & Fiske, Jakt, Villmarksliv og Hytteliv.
Hagen er levende opptatt av jakt og fiske og har en spesiell interesse for den norske tradisjonelle høstekulturen samt tilberedning og konservering av mat med utgangspunkt i fisk og vilt.
Helge Hagen har utgitt en rekke bøker.
De viktigste innen dette fagområdet er:
Innlandsmat (redaktør),
Kokkenes Mesterlaug Hedmark–Oppland 1993
Farmors ryper,
Landbruksforlaget 1995
Røyk og rak, tørk og grav,
Naturforlaget 2002
Når viltet er skutt – Behandling av vilt –
matoppskrifter,
Gyldendal 1992, Naturforlaget 2004
Mat på tur,
Boksenteret Konsept 2005
Fisk fra fangst til fest,
Tun Forlag 2006
Tre sterke fra Innlandet – rakefisk – akevitt – pultost (medforfatter Geir Vestad),
Gutu forlag 2012
Begge deler blir minst like godt som tilsvarende masseproduserte varer – og er selvsagt mye morsommere å servere!
Boka Pølser og øl legger vekt på de viktige metodene som må følges for å lykkes
med farsepølser, spekepølser og ekte maltøl. Med Pølser og øl som faglig ballast har
du muligheten til å utvikle dine egne produkter innen pølsenes og ølets spennende
verden. Pølser og øl hører med i vår folkelige matlaging og ernæring fra langt tilbake.
Godbiter fra kulturhistorien er derfor med som leseverdig krydder og virkningsfull
inspirasjon.
Bli pølsemaker og ølbrygger!
HELGE HAGEN (f. 1951) er bosatt i
Brumunddal. Han er utdannet naturforvalter fra Norges Landbrukshøgskole,
nå UMB (1977). Hagen har i en årrekke
arbeidet som frilanser for Norsk Skog-
museum og tidsskriftene Jakt & Fiske, Jakt, Villmarksliv og Hytteliv.
Hagen er levende opptatt av jakt og fiske og har en spesiell interesse for den norske tradisjonelle høstekulturen samt tilberedning og konservering av mat med utgangspunkt i fisk og vilt.
Helge Hagen har utgitt en rekke bøker.
De viktigste innen dette fagområdet er:
Innlandsmat (redaktør),
Kokkenes Mesterlaug Hedmark–Oppland 1993
Farmors ryper,
Landbruksforlaget 1995
Røyk og rak, tørk og grav,
Naturforlaget 2002
Når viltet er skutt – Behandling av vilt –
matoppskrifter,
Gyldendal 1992, Naturforlaget 2004
Mat på tur,
Boksenteret Konsept 2005
Fisk fra fangst til fest,
Tun Forlag 2006
Tre sterke fra Innlandet – rakefisk – akevitt – pultost (medforfatter Geir Vestad),
Gutu forlag 2012
Detaljer
- Forlag
- Tun
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 150
- ISBN
- 9788252931631
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2007
- Originaltittel
- Pølser og øl
- Format
- 28 x 21 cm