Velkommen til Bokklubben


Personvernerklæring

1. Personvernopplysninger
Bokklubben er opptatt av personvernet ditt og skal etterleve alle gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. Vi er i full gang med forberedelsene til de nye personvernlovene som trer i kraft for alle EU/EØS-land i mai 2018 (GDPR).

Bokklubben behandler personopplysningene du har oppgitt, som navn, adresse, bankkonto/kortnummer, e-post, telefonnummer og samtykker. For å sikre at Bokklubben har korrekte opplysninger om deg vil disse opplysningene jevnlig sammenholdes med eksterne databaser som for eksempel adresseregistre. Dersom du oppdager feil, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss slik at opplysningene kan bli rettet. Du kan også kontakte oss dersom du ønsker at opplysningene om deg skal slettes. Send mail til: webkontakt@bokklubben.no

I tillegg til at vi lagrer opplysninger som du har oppgitt, vil vi også lagre opplysninger når du tar kontakt med oss, f eks ved å sende en henvendelse til vårt kundesenter, din respons på generelle kampanjer, tilpassede tilbud, e-post og SMS utsendelser og innlogget aktivitet på nett og i app.

Bokklubben bruker cookies på sine nettsider. Les mer om bruk av cookies her.

Bokklubben følger norsk lov og behandler opplysningene om deg i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Ved innmelding inngår du en kontrakt hvor du samtykker til at vi kan gjenbruke informasjon du gir gjennom medlemskapet , din atferdsdata og eventuelle kjøp og opplysninger om kundeforholdet slik at du får mer relevant og tilpasset informasjon og markedsføring på nettsidene våre, epost og sms. Eksempler er anbefalinger av enkeltbøker, forfatterskap og nyheter, tilbud som med større sannsynlighet vil vekke interesse hos deg.

Bokklubben vil lagre dine data for å levere en fullgod personlig tjeneste som bygger på nøye utvalgte bøker og produkter og personlige tips til deg. Vi vil lagre data frem til du ber oss om å slette den. Dette kan imidlertid ikke gjøres før lovpålagte plikter vi har er oppfylt, for eksempel i henhold til regnskapsloven.


2. Hvordan bruker Bokklubben dine opplysninger 
Bokklubben behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Vi er pålagt å oppbevare informasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti/returhåndtering. Informasjonen er tilgjengelig på Min side. Bokklubben kan bruke opplysningene du selv har registrert, og de opplysningene som vi har samlet inn på nettstedet ved hjelp av informasjonskapsler (Cookies) for å administrere ditt medlemskap og dine kjøp.

Ved å si ja til å bli medlem i Bokklubben aksepterer du at Bokklubben kan:

  • bruke opplysningene for å sende ut informasjon om periodens bok via medlemsblader/elektronisk kommunikasjon, beregne kjøps- og lojalitetsbonus, håndtere uttak av bonus og administrere ditt medlemskap, for eksempel dersom du henvender deg til kundeservice.
  • bruke opplysningene for å gi deg tilbud og kommunikasjon i tråd med de samtykker du har gitt, f eks via sms og epost.
  • analysere kjøpshistorikk for å gi deg relevante tilbud og forslag til handlelister med ofte kjøpte produkter.
  • Oppdatere adresse- og kontaktdata i tråd med offentlige tilgjengelige registre. 

Detaljert kjøpshistorikk oppbevares i fem år etter krav i bokføringsloven.


Bokklubben bruker kjøpshistorikk fra medlemsbasen for å analysere trender og respons på kampanjer, og for å optimalisere sortimentet og tilbudet. Da brukes ikke personidentifiserbare opplysninger.

Du kan når som helst kontakte oss for å velge bort eventuell markedsføring rettet mot deg som kunde. Send mail til: webkontakt@bokklubben.no


3. Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)
Administrasjon av medlemskap, analyse, e-postutsending, kundeservice mm. utføres i Bokklubben.

Utover ovennevnte oppgaver bidrar følgende selskaper i å behandle medlemsopplysninger:

  • Forlagssentralen (Regnskap og utsendelse av bestilte varer)
  • Bisnode (adressevedlikehold)
  • Nets (kortbetalinger)
  • Lindorff og OpusCapita AS (purringer og inkassosaker)

Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Bokklubben i henhold til databehandleravtaler med Bokklubben.

4. Endringer 
Bokklubben kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger på bokklubben.no.

Informasjon om andre endringer vil bli gitt på bokklubben.no

5. Dine rettigheter
Som innlogget har du innsyn i dine personopplysninger og din kjøpshistorikk. Denne informasjonen finner du på Min side.
Øvrige lagrede opplysninger kan du få ved å ta kontakt med kundeservice. Bokklubben kundeservice skal også kontaktes dersom du krever endret opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging på bokklubben.no.

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til kundeservice og merke den med "Personopplysninger". Du kan klage på hvordan Bokklubben behandler dine opplysninger til Datatilsynet, e-post: postkasse@datatilsynet.no, telefon: 22 39 69 00.

Se medlemsvilkår

Medlemsvilkår

Sist endret 25.01.2018

1. Medlemsbetingelser i Bokklubben
Når du blir Bokklubb-medlem aksepterer du samtykkevilkårene og medlemsvilkårene. I personvernerklæringen kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysninger.
Som Bokklubbmedlem har du en rekke fordeler:

  • prisgaranti på alle hovedbøker og maks rabatt på alle nye bøker (12,5 % rabatt)
  • Fraktfri forsendelse av alle hovedbøker og bokordrer på over kr 299,-
  • I tillegg får du 5% bonus på alle kjøp, bortsett fra bøker i fastpris.

2. Min side
Du finner dine samtykker og registrerte opplysninger, samt opplysninger om kjøp og oppspart bonus, når du er innlogget på bokklubben.no.
All kommunikasjon foregår via e-post, men du kan når som helst velge å få tilsendt medlemsblad. Bokklubben må imidlertid alltid kunne kommunisere med deg på e-post for å kunne administrere medlemsforholdet. På bokklubben.no/Minside kan du endre opplysninger som etternavn, adresse, telefon, e-post og bankkontonummer.

Ønsker du å endre lagrede opplysninger som du ikke kan legge inn selv må du kontakte bokklubbens kundeservice.

Det er viktig at du logger deg ut av kundekontoen din når du har avsluttet handelen. Du er selv ansvarlig for ikke å dele brukernavn og passord med andre.

3. Spare bonuskroner
Du opptjener 5 % bonus på alle kjøp, bortsett fra bøker i fastpris. Nye norske bøker har regulert fastpris, og inngår ikke i bonussystemet. Visse dager tilbys ekstra bonusopptjening som dobbel og trippelbonus. Informasjon om dette gis på SMS, e-post og Facebook

I tillegg gir vi våre beste kunder 20 bonuskroner hver måned. Informasjon om dette vil du motta på e-post.

Du velger selv når du vil utløse og bruke dine bonuskroner. Du kan bruke bonuskronene dine til å redusere prisen neste gang du handler. Bonuskronene må brukes innen 6 måneder. 

Du kan bruke bonuskronene til å dekke hele eller deler av beløpet du skal betale. Bruker du bare noen av bonuskronene kan du bruke restbeløpet ved en senere handel. Du kan kun bruke en kode per ordre.
Du samler bonuskroner og kan bruke dem i Bokklubbens digitale kanaler; Web, mobil og app. Bestillinger gjennom ordretelefonen og kundeservice gir ikke bonuskroner.

4. Hvordan ta ut bonuskroner
Du kan løse ut bonuskroner fra Min side, eller via tilsendt bonusmail.
For å få dine bonuskroner må du registrere din e-postadresse med samtykke. Når du løser ut bonuskronene får du en kode som du kan taste inn i handlekurven ved neste kjøp. Bonuskoden finner du både på Min side og i e-posten som sendes til deg når du velger å utløse bonuskronene.

5. Oppsigelse av medlemskapet
Dersom du ønsker å melde deg ut av Bokklubben, må du ha oppfylt medlemsforpliktelsene.
Du kan si opp medlemskapet ved å ringe kundeservice tlf 2202 8700 eller sende skriftlig oppsigelse til webkontakt@bokklubben.no. Opptjening av bonuskroner opphører samtidig med at oppsigelsen er registrert.

Oppsparte bonuskroner må benyttes før utmelding. Opptjent bonus tilfaller Bokklubben dersom de ikke benyttes mens du er medlem.

Ved brudd på Bokklubbens medlemsbetingelser, eller annet mislighold, forbeholder Bokklubben seg retten til å si opp medlemskapet med øyeblikkelig virkning.

Ved endring i vilkår som krever aktivt samtykke, og der medlem ikke ønsker å gi fornyet samtykke, forbeholder Bokklubben seg retten til å si opp avtalen med 3 måneders varsel. Dette gjelder også dersom Bokklubben beslutter å avvikle bonusordningen.

6. Adresseendring
Du er selv ansvarlig for å melde endring av navn, adresse og andre opplysninger som er gitt til Bokklubben, så snart som mulig.

7. Endring av medlemsvilkår
Bokklubben kan endre medlemsbetingelser, herunder regler for beregning av bonuskroner. Slike endringer vil bli kommunisert på bokklubben.no og på e-post. Varselets lengde vil bli fastsatt av Bokklubben ut fra endringens betydning. Skulle du være uenig i en endring Bokklubben gjør kan du melde deg ut med øyeblikkelig virkning dersom du har innfridd medlemsbetingelsene

8. Samtykkevilkår
Ved å si ja til å bli Bokklubb-medlem aksepterer jeg at Bokklubben kan:

  • Sende ut epost kommunikasjon i forbindelse med ny hovedbok ca. hver 14. dag.
    Periodens bok må avbestilles dersom du ikke ønsker den.
  • Bruke kjøpshistorikk og personopplysninger for å beregne bonuskroner og lojalitetsbonus. Informasjon om dette foregår kun på epost.
  • Bruke min kjøpshistorikk, respons på tilbud og personopplysninger for å sende ut tilpassede tilbud.
  • Benytte og sammenstille personopplysninger og kjøpshistorikk til formidling av tilbud gjennom sosiale medier.
  • Kontakte meg via e-post, sms, medlemsblad og vanlig post.
  • Du kan reservere deg mot denne type henvendelse ved å ta kontakt med oss.

Se personvernerklæring
Se cookies

Bokklubben består etter over femti års drift av bokklubber for både barn og voksne lesere. I klubbene presenteres samtidig skjønn- og faglitteratur, utvalgt gjenbrukslitteratur og også klassiske verk i abonnementsserier. Virksomhetens viktigste kanaler mot kundene er nettbutikkene bokklubben.no og bokkilden.no.

Siden starten har vi hatt mer enn 3 millioner kunder, distribuert mer enn 130 millioner bøker og mer enn 10 millioner nytteprodukter til hjem og reise. Vi utvider stadig tilbudet med nye produkter og konsepter.

Bokklubben baserer seg på det syn at litteraturen beriker livet og bidrar til å utvikle språkforståelsen, som er en forutsetning for demokratiet. Vår oppgave er å formidle kontakt mellom forfatterne og de mange som har grunnleggende behov for og rett til å få del i litteraturen. Gjennom vår formidling bidrar vi til å fremme lesingen, forfattervirksomheten og det norske språket.

Bokklubbens mål er å være den mest kundeorienterte og effektive direkte distribusjonskanal for litteratur i alle formater. Vi skal knytte til oss så mange kunder i organiserte kundeforhold som mulig, og sørge for at vi anbefaler og distribuerer bøker og andre produkter på en så stimulerende og effektiv måte som mulig. Vi skal berike livet til kundene våre.

Vi skal medvirke til at kulturprodukter og kunstneriske prestasjoner verdsettes høyt i vårt samfunn.

De norske Bokklubbene AS (Bokklubben) ble startet i 1961 av to av de nåværende eierforlagene; H. Aschehoug & Co og Gyldendal Norsk Forlag A/S. Pax Forlag er også blant eierne. Cappelen forlag var medeier fra 1963 til 1990.

Bokklubben Nye Bøker
Norges største bokklubb tilbyr det beste utvalget av nye romaner, krim og enkelte sakprosabøker. Her får du bøkene som blir lest, bejublet og snakket om. Hovedbøkene får du fraktfritt og alltid med maksimal rabatt.

Bokklubben Krim og Spenning
Norges største krimbokklubb, og det naturlige valget for alle krimlesere. Aldri en kjedelig bok er vår garanti til medlemmene. I den enorme vrimmelen av nye krimbøker får du her garantert de beste bøkene, til garantert lav pris og alle hovedbøker portofritt tilsendt.

Bokklubben Barn
Lesing gir forsprang, og i Norges eldste og største barnebokklubb stimuleres barnas leselyst. Gjennom de beste leseopplevelsene med klassikere, nye norske og oversatte titler, faktabøker, lekebøker og oppslagsverk i skjønn forening utvikles barnets leseferdigheter og emosjonelle kompetanse. Meld barnet ditt inn i dag! Hovedbøkene får du fraktfritt og alltid med maksimal rabatt.

Bokklubben Ungdom – tilbyr de beste bøkene til store barn i alderen 11-16 år.
Klubben er unik i sitt slag, og tilbyr bøker til lesere som har vokst fra barnebøkene og som er ute etter ungdomsbøker som gir leselyst. Leseferdigheter og emosjonell kompetanse vil bidra til ungdommen din grunnlag for god selvfølelse og refleksjonsevne. Hovedbøkene får du fraktfritt og alltid med maksimal rabatt.

Bokklubben Villmarksliv
Norges største bokklubb for friluftsfolk, sportsfiskere og jegere. Her får du kunnskap og inspirasjon som vil sikre rikere naturopplevelser og større respekt og innsikt i tradisjoner for bærekraftig utnyttelse av jorda vi lever på. Hovedbøkene får du fraktfritt og alltid med maksimal rabatt.

Den norske Bokklubben
Norges eldste bokklubb garanterer de virkelig store leseopplevelsene til sine medlemmer. Klubben har siden 1961 tilbudt gamle og nye klassikere, og ikke sjeldent bøkene som kommer til å bli klassikere. Klubben passer for deg som er opptatt av den gode historien.

Bokklubben Fakta
Bokklubben Fakta er Norges største bokklubb for deg som ønsker økt kunnskap og gode leseopplevelser. Du vil få tilbud om aktuelle og interessante bøker som holder deg oppdatert. Målet er å være “Bokklubben som tar deg en tanke videre”. Hovedbøkene får du fraktfritt og alltid med maksimal rabatt.

Bokklubben Lydbøker
Hør på en bok – når det passer best. Lydbøkene du får er helt nye eller spesielt aktuelle og lest inn av forfatteren selv eller dyktige norske skuespillere, som vet å løfte frem bokens innhold. Lydbokopplevelsen kan være enda rikere enn selv å lese bøker! Meld deg inn nå. Hovedbøkene sendes fraktfritt i CD-format og alltid med maksimal rabatt.

Her finner du en oversikt over de ressurser som er lagt ut for presse og media.

Mer informasjon?

Bokklubben eies av Gyldendal, Aschehoug og Pax

Mobil app for iPhone og Android

I Bokklubbens app finner du dine aktuelle hovedbøker, og om du ønsker å avbestille, kan du gjøre det rett i appen.

Og lurer du på hva en bok koster hos Bokklubben, kan du søke etter den eller fotografere strekkoden for å sjekke pris. Vil du ha forslag til bøker spesielt anbefalt for deg, klikker du på Anbefalinger!

Gå til mobil app

 

Facebook & instagram

Du finner oss i sosiale medier:

Facebook

Instagram

 

  • Alle nye bøker har alltid den maksimale rabatten vi har lov å gi - 12,5 prosent rabatt
  • 5 % bonus på alle kjøp – bortsett fra bøker i fastpris
  • Alle hovedbøker portofritt tilsendt
  • Alle bokordre over 299,- leveres fraktfritt
  • Prisgaranti på hovedbøker
  • En gang i året får aktive medlemmer som mottar nyhetsbrev fra oss, tilbud om en gratis bok
  • Våre dyktige redaktører leser enorme mengder manus hvert år og velger ut det aller beste til deg.
  • Enkel avbestilling med Bokklubb-appen. Appen laster du ned gratis fra iTunes Store til iPad og andre Apple-produkter, og fra Android Market til en rekke andre smarttelefoner
  • Bokklubben samarbeider med en rekke kulturinstitusjoner rundt om i landet, og som medlem i Bokklubben får du rabatt på en mengde arrangementer.
  • I tillegg til det store  bokutvalget  har vi utvidet varesortimentet og du kan nå velge blant hundrevis av interiør og kjøkkenartikler fra kjente merkevarer, trening og skjønnhetsprodukter og mye mer til konkurransedyktige priser.

Til hjemmet

Vi har et stort utvalg av gaver, interiørprodukter og annet utstyr, som du som medlem kan kjøpe enkelt til svært gode priser. Du får f.eks. alltid minst 10 % rabatt på kjente merkevarer!

Gå til Til hjemmet

 

E-bøker

Umiddelbart etter kjøpet er e-boka tilgjengelig på Min side.

Har du iPad eller et annet nettbrett (f.eks. en smartmobil), leser du bøker enklest i Bokklubbens e-bokleser. Last ned leseren gratis første gang du bestiller en e-bok, deretter vil alle bøker du kjøper legge seg automatisk i leseren.

Har du et lesebrett uten nyere nettleser må du laste ned et program som Adobe Digital Reader for å kunne lese e-bøker.

Gå til E-bøker