Min side Kundeservice Bli medlem

Endring i organisasjoner

ideologi, teori og praksis

Organisatorisk endring er et fagfelt som har fått mye oppmerksomhet de siste 20–30 år, både av utøvende ledere, medarbeidere, forskere og i media og populærlitteraturen. Temaet er aktuelt i en tid hvor forandringspresset på organisasjoner og dets ledere, samt individene som jobber der, er sterkt tilstede. Les mer

649,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Organisatorisk endring er et fagfelt som har fått mye oppmerksomhet de siste 20–30 år, både av utøvende ledere, medarbeidere, forskere og i media og populærlitteraturen. Temaet er aktuelt i en tid hvor forandringspresset på organisasjoner og dets ledere, samt individene som jobber der, er sterkt tilstede.
I Endring i organisasjoner gis en grundig oversikt over fagfeltet, som handler om å bevege en organisasjon, dens arbeidsgrupper og individene som jobber der, fra en tilstand til en annen tilstand. Det kan være forandringer i struktur, kultur, verdier, kompetanse, arbeidsprosesser, samhandlingsmønstre, systemer, produksjonsmetoder, eller forandring av enkeltindividers kompetanse, holdninger og organisatoriske atferd. Forandring fører ofte til samfunnsmessige, organisatoriske og individuelle prosesser som har potensial i seg til å skape reaksjoner og oppmerksomhet. Fagfeltet er derfor omgitt av myter, forventninger, følelser og blandede erfaringer.
Boken tar for seg ideologiske, teoretiske og praktiske perspektiver på forandring i organisasjoner. Den dekker den teoretiske bredden og dybden i feltet, men har samtidig et mål om å være praksisrelevant for dem som har ambisjoner om å gjøre endringer i organisasjoner.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
324
ISBN
9788202394813
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Endring i organisasjoner
Format
24 x 17 cm

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Endring i organisasjoner:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dune

Frank Herbert
Innbundet 
464,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv