Lagerrydding: Opptil 70% rabatt på bøker!
Min side Kundeservice Bli medlem

Hvordan organisasjoner fungerer

Den mest brukte læreboken i organisasjonsteori i Skandinavia!

Boken bygger på en helhetlig modell av organisasjoner, som introduseres i kapittel 1. Slik kan leseren allerede i første kapittel se hvordan alle temaene i boken står i forhold til hverandre. Les mer

719,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Den mest brukte læreboken i organisasjonsteori i Skandinavia!

Boken bygger på en helhetlig modell av organisasjoner, som introduseres i kapittel 1. Slik kan leseren allerede i første kapittel se hvordan alle temaene i boken står i forhold til hverandre. Tilbakemeldingene fra brukerne av boken, forteller at den helhetlige modellen fungerer godt, og gjør det lettere å relatere teori til egne erfaringer.

Siden publiseringen av 4. utgave i 2013 har organisasjonsfeltet vært preget av de store endringer som følger med utviklingen i digitalisering, informasjonsteknologi og sosiale medier. Disse teknologiske endringene påvirker både organisasjoners strategier og forretningsmodeller, deres strukturer og kulturer, samtidig som grunnleggende maktforhold forskyves. Denne utgaven av Hvordan organisasjoner fungerer oppsummerer og integrerer den mest sentrale forskningen på hvordan teknologien påvirker organisasjoner og organisatoriske prosesser.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
563
ISBN
9788245025248
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2019
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hvordan organisasjoner fungerer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv