Min side Kundeservice Bli medlem

Mentoring

lærende allianser

Boken beskriver hva god mentoring er, hva som kreves for at samarbeidet mellom adept og mentor skal fungere, og hvordan gjennomføre mentoringprogrammer. Boken bygger på forskning, teori og praktisk erfaring. Les mer

509,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Boken beskriver hva god mentoring er, hva som kreves for at samarbeidet mellom adept og mentor skal fungere, og hvordan gjennomføre mentoringprogrammer. Boken bygger på forskning, teori og praktisk erfaring. Ikke minst vises det til caser og historier for å tydeliggjøre hva mentoring knyttet til ledelses- og organisasjonsutvikling handler om.
Boken er av interesse for alle som er opptatt av mentoring, ledelses- og organisasjonsutvikling, eller som ønsker å utvikle seg i sin jobb- eller lederrolle.
Jennybeth Ekeland utvikler og gjennomfører mentoringprogrammer for virksomheter i privat og offentlig sektor. Hun er seniorkonsulent i AFF ved Norges Handelshøyskole, og har i tillegg til arbeid med mentoring lang erfaring som konsulent innen ledelses- og organisasjonsutvikling, coaching og arbeid med ledergrupper. Ekeland har ledererfaring, styreerfaring, er utdannet cand.paed. fra UiO og har videreutdanning som organisasjonskonsulent (AOC) fra The Tavistock Institute.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788245050165
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Mentoring

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mentoring:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv