Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Organisasjon og ledelse

Denne læreboken gir en grundig innføring i faget organisasjon og ledelse. Den andre utgaven av boken er gjennomgående revidert og oppdatert med ny forskning og praksis.

Organisasjon og ledelse er delt inn i fire tematiske deler: Individ - gruppe - organisasjon - samfunn. Les mer

899,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Denne læreboken gir en grundig innføring i faget organisasjon og ledelse. Den andre utgaven av boken er gjennomgående revidert og oppdatert med ny forskning og praksis.

Organisasjon og ledelse er delt inn i fire tematiske deler: Individ - gruppe - organisasjon - samfunn. Gjennom denne inndelingen viser forfatterne først hvordan vi som individer fungerer som arbeidstakere og deretter hvordan vi samhandler med andre og hva som kjennetegner god ledelse. I tredje del ser vi på selve organisasjonen og hva som kjennetegner den. Siste del viser hvordan organisasjoner må forholde seg til resten av samfunnet.

Forfatterne av boken er ledende norske forskere og fagpersoner innen sine felt. Alle kapitlene inneholder en rekke eksempler fra arbeidslivet. Hvert kapittel har også grundige oppsummeringer, repetisjonsspørsmål og refleksjonsspørsmål. Nytt i denne utgaven er at flere av kapitlene også inneholder eksempler på eksamensoppgaver.

Organisasjon og ledelse retter seg først og fremst mot studenter på bachelornivå innen studier som økonomi og administrasjon, HR og ledelse og arbeids- og organisasjonspsykologi. Boken er også nyttig for videreutdanning og for ledere og praktikere som vil tilegne seg oppdatert og forskningsbasert fagkunnskap.

Endringer i figurer i kapittel 3

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
600
ISBN
9788205583078
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Organisasjon og ledelse
Format
25 x 20 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Organisasjon og ledelse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv