Min side Kundeservice Bli medlem

Organisasjon og organisering

Denne boken gir en både grundig og lett tilgjengelig innføring i de mest sentrale temaer og perspektiver innen organisasjonsteorien.
Sett i forhold til tidligere utgaver representerer den nye boken en langt sterkere integrasjon mellom organisasjonsteori og -praksis. Les mer

629,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Denne boken gir en både grundig og lett tilgjengelig innføring i de mest sentrale temaer og perspektiver innen organisasjonsteorien.
Sett i forhold til tidligere utgaver representerer den nye boken en langt sterkere integrasjon mellom organisasjonsteori og -praksis. Innføringen av et prosessperspektiv generelt, og begrepet "organisering" spesielt, innebærer både en sterkere praktisk forankring og teoretisk utvikling.

I tråd med den internasjonale trenden på fagområdet, rettes fokuset mot bruken av teori i praksis, og mot hvordan organisasjonsteori kan brukes som verktøy i en dynamisk og kompleks hverdag. I tillegg inviterer boken til refleksjon over tatt-for-gitte sannheter på et nivå som ikke diskriminerer mellom unge studenter og erfarne praktikere. Boken forsøker å kombinere en visjon om teoretisk visdom med praktisk klokskap.

Hvert kapittel avsluttes med en refleksjon over kapittelets innhold fra et prosessperspektiv, og bidrar således til å engasjere leseren til selv å ta standpunkt. Den innholder mange konkrete og praktiske eksempler, og leseren blir stimulert til selv å reflektere i lys av teorien som presenteres.

Boken het tidligere "Organisasjon og ledelse. Et integrert perspektiv".

Boken er meget aktuell som pensumlitteratur innenfor organisasjon og ledelse, samt innenfor etter- og videreutdanning. Den egner seg også godt for ledere og medarbeidere som vil øke sin innsikt og forståelse for hvordan organisasjoner fungerer.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
490
ISBN
9788215016283
Utgave
6. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
Organisasjon og organisering
Format
24 x 17 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Organisasjon og organisering:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Håkon

Åsmund H. Eikenes
Innbundet 
390,- 429,-
 

2070

Bjørn H. Samset
Innbundet 
363,- 399,-
 
1979
Ny!

1979

Val McDermid
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv