Min side Kundeservice Bli medlem

Organisasjonslæring

fra kunnskap til kompetanse

Dette er en forskningsbasert bok med bred teoretisk forankring innenfor læring, kunnskap, kompetanse og ledelse i organisasjoner. Forfatteren legger til grunn et praksisperspektiv og er spesielt opptatt av arbeidsplasslæring og utvikling av en sterk læringskultur. Les mer

689,-
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Dette er en forskningsbasert bok med bred teoretisk forankring innenfor læring, kunnskap, kompetanse og ledelse i organisasjoner. Forfatteren legger til grunn et praksisperspektiv og er spesielt opptatt av arbeidsplasslæring og utvikling av en sterk læringskultur. Ledelse som praksis er sentralt, både i utvikling av organisatorisk læring, kompetanse, endring og innovasjon. Det praksisnære demonstreres ytterligere i boken med en rekke eksempler og caser fra hennes egen forskning.
Denne tredje utgaven av Organisasjonslæring - fra kunnskap til kompetanse er en vesentlig revisjon og er oppdatert med litteratur og bidrag innenfor fagområdene. Det er også en rekke nye bidrag og caser basert på egen forskning de seneste årene. Boken inneholder blant annet et nytt kapittel om ledelse og hva ledelse som praksis er. Det er lagt til og utviklet mer kunnskap om det gode arbeidsmiljøet ved hjelp av nyere bidrag innenfor blant annet psykologisk trygghet, tilhørighet og medarbeiderskap. Digitalisering og problemstillinger rundt hybride organisasjoner er også styrket i denne utgaven.
Boken henvender seg til forskere og praktikere som er ledere eller er opptatt av ledelse, endring, læring og kompetanse. Den er også godt egnet som pensum innenfor disse fagområdene på universiteter og høgskoler.
Cathrine Filstad er professor i organisasjon og ledelse ved Høyskolen Kristiania og professor II ved Politihøgskolen. Hun har Ph.d. i organisasjonslæring og kompetanseledelse fra Aarhus School of Business, Danmark. Filstad har også skrevet bøkene Nyansattes organisasjonssosialisering (2017) og Politiledelse som praksis (2020), som begge er utgitt på Fagbokforlaget.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
377
ISBN
9788245038958
Utgave
3. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Organisasjonslæring
Format
24 x 17 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Organisasjonslæring:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv