Min side Kundeservice Bli medlem

Angrep fra alle kanter

roman

Den briljante Sandnes-gutten Ben er fed up av sin gjerrige far og sin psykotiske mor. Han er lei av å sniffe bensin med storebroren Rikki bak det nedlagte speiderhuset. Nå har han en sommerfuglkniv i lomma og vil sette himmel og helvete i bevegelse for å skaffe seg et nytt liv. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Den briljante Sandnes-gutten Ben er fed up av sin gjerrige far og sin psykotiske mor. Han er lei av å sniffe bensin med storebroren Rikki bak det nedlagte speiderhuset. Nå har han en sommerfuglkniv i lomma og vil sette himmel og helvete i bevegelse for å skaffe seg et nytt liv.

Seksten kilometer lenger nord ligger verdens rikeste by, Stavanger. Der bor Hillevågsgjengen: onkel Rudi, Jan Inge og Cecilie. De lever utenfor loven. De er KrF-fans, digger heavy metal og gir blanke i oljesamfunnets regler. Det eneste de mangler er et brekk som gir store penger.

Sammen med sin skremte storebror Rikki forlater Ben barndomshjemmet og legger ut på en reise som skal bli katastrofal for enkelte og skinnende for andre.

Det er oktober i Rogaland. Jorden drønner. Pengene knitrer. Pariserhjulet dreier. Stakkars barn av regnbuen.

Med den potente og amoralske thrilleren "Vi ses i morgen" (2013) fornyet Tore Renberg spenningsromanen, til stor applaus hos lesere og kritikere. Den var første bok i Teksas-serien. "Angrep fra alle kanter" er andre bok.

Medlemsvurdering:
Troverdig beskrivelse av et underklassemiljø. Glimrende dialoger. Setningsbygning og vokabular tilpasset folk med enkle hjerner. Livaktig og god person - og miljøbeskrivelsene.

Kari Hunsbedt

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Oktober
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788249514427
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Serie
Teksas 2

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

K
Kari Hunsbedt – 30.04.2017

– Troverdig beskrivelse av et underklassemiljø. Glimrende dialoger. Setningsbygning og vokabular tilpasset folk med enkle hjerner. Livaktig og god person - og miljøbeskrivelsene.

K
Kjersti – 03.04.2017

– Kontraster og troverdige personskildringer, til tross for at personlighetene noen ganger kanskje for noen kan virke overdrevet. Spenning, tristhet, varme og humor'

R
Roar Sæbø – 27.03.2017

– Denne boka er den første eg har lese av Tore Renberg si hand. Det første som slo meg var hans person karakteristikker som gode og opplysande og for meg det beste med boka. Sjølve innhaldet (saka) tykte eg var noko tynn og for meg lite fengslane. Like eins språkbruken med eit , for meg ,overdrivien bruk av banning og kryddring av diverse kjønnsord. Dette ikkje for å vere "prippen", men kansje det kan vere "måte med alt". Det minna meg litt om ein arbeidskollega eg ein gong hadde som starta , om ikkje alle, setninar med orden "faaaan" som då ikkje hadde noko med innhaldet å gjere. Om eg kjem til å fortsatt til å å lese frå denne serien er eg litt usikker på.

M
Magnar Bjørnstad – 12.12.2016

– Boken var en gave

L
Linda Ann Rusten – 23.05.2016

– Tar tak og gir spenning fra alle kanter fra første side!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Angrep fra alle kanter:

Se flere

Logg inn

Handlekurv